Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lagerarbetare med truckkort

Heléns Rör AB · Halmstad · Ansök senast 30 nov.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

För en kort visstid och med start så snart som möjligt söker vi en duktigt truckförare med erfarenhet. Vi ser gärna att du har kört långt gods då vi hanterar längder ofta över sex meter. Du har erfarenhet av lager- och/eller produktionsarbete inom industrin.

Arbetsuppgifterna är att lasta och lossa gods, orderplock på vårt centrallager samt köra material till produktion. Du använder truck, sidlastare och travers till din hjälp. Allt arbete återrapporteras i affärssystemet SAP.

Vi tror att du som person är du noggrann samt har lätt för att samarbeta med andra. Vi ser att du har en positiv inställning till att lära nytt och att du är nyfiken på teknik, i kombination med en trevlig personlighet. Arbetet sker stundtals under högst tempo och med viktiga deadlines, varför du måste vara stresstålig utan att tappa fokus på säkerhet och servicenivå.

Vi vill att du har läst på gymnasiet, har datavana och kan jobba 2-skift. Du måste ha körkort för bil och truckkort. dessutom är certifikat för travers meriterande.

Vi erbjuder dig en anställning i ett företag med en stark position på marknaden. Du kommer att ingå i ett gott gäng med trevliga och härliga kollegor.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Heléns Rör AB

Placering

Halmstad

Kontaktperson

Heléns Rör AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons