Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lagerarbetare med travers och truckkort

Lagerarbetare med travers och truckkort

Adecco Sweden AB · Halmstad · Ansök senast 11 dec.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du en duktig truckförare med god vana av lagerarbete och truckkörning? Har du traverskort? Då har vi på Adecco uppdraget för dig!

Om jobbet

Vi söker just nu erfaren truckförare med lager/industrivana till vår kund. Arbetsuppgifterna innebär lagerplock i produktions- och lagermiljö. Till din hjälp använder du travers, motviktstruck samt fyrvägstruck. Arbetstiderna är förlagda dagtid, måndag till fredag 07.00-16.00, men även skiftgång kan förekomma.

Om dig

För att trivas som lagerarbetare hos oss ser vi att du har ett par års erfarenhet av truckkörning och lagerjobb och har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Som person är du pigg och glad, självgående och arbetsvillig. Du trivs bra med att arbeta självständigt samtidigt som du trivs med att vara en del av ett team. Vidare är du prestigelös och har lätt för att kommunicera med dina kollegor.

För att vara aktuell för tjänsten:
  • B-körkort
  • Truckkort B2 och B6
  • Traveskort
  • Flytande svenska
Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Om anställningen

Tjänsten som lagerarbetare är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Lisa Åberg via 0736-847663.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Adecco Sweden AB

Placering

Halmstad

Kontaktperson

Lisa Åberg

0736847663

Dela jobbannonsen

Anmäl annons