Lagerarbetare med C-kort till Adecco

Adecco Sweden AB · Lysekil

·

Ansök senast 11 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker erfarna lagerarbetare med C-kort till Adecco runtom Munkedal, Sotenäs, Tanum och Lysekil för kommande uppdrag. Vi söker dig som har C-körkort, truckkort och erfarenhet av lagerarbete. Om du trivs med att köra lastbil och truck och vill ha ett fartfyllt jobb med varierande arbetsuppgifter så kan du vara perfekt för denna tjänst!

Om tjänsten
Som ambulerande lagerarbetare med C-kort kommer du arbeta med lastbilskörning, truckkörning och andra arbetsuppgifter som kan förekomma på ett lager hos Adeccos kunder runtom Munkedal, Sotenäs, Tanum och Lysekil. Arbete förekommer både enskilt och i team och kan variera under dagen. Tjänsten kan ha varierande arbetstider.

I din roll som lagerarbetare med C-kort kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Lastbilskörning
  • Truckkörning
  • Plock och Pack
Tjänsten som lagerarbetare med C-kort är ett kommande konsultuppdrag. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Om dig
Vi söker dig som har C-körkort samt truckkort A+B enligt TLP10 och god vana av att köra truck. Meriterande om du har YKB. Vidare söker vi dig som har ett stort intresse av att arbeta inom lager och logistik. Detta är ett relativt fysiskt arbete med högt arbetstempo så det är viktigt att du trivs med den typen av arbete. Du bör vara flexibel för att arbeta varierande arbetstider på olika arbetsplatser.

Vidare ser vi att du är noggrann, positiv, strukturerad och tycker om att ha många bollar i luften.

Viktigt för tjänsten är:
  • C-körkort
  • Truckkort A+B enligt TLP10
  • Erfarenhet av lagerarbete
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: linus.eng@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Adecco Sweden AB

Placering

Lysekil