Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lagerarbetare - Centrallager

Scorett Footwear AB · Varberg · Ansök senast 25 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Scorett-gruppen är en av Sveriges ledande skokedjor inom detaljhandeln. Vi arbetar med att till varje säsong ta fram ett attraktivt sortiment med mycket hög kvalitet, trendfaktor och god komfort för både herr och dam. Vi ger alla medarbetare god produktkompetens och chans till utveckling och karriär – vilket är nyckeln till vår framgång. Vi arbetar också för en hållbar utveckling!

Vill du bli en del av vårt glada team?

Som lagermedarbetare på Scoretts centrallager arbetar du med den dagliga lagerdriften och säkerställer att våra butikers lager kontinuerligt fylls på. Exempel på arbetsuppgifter är att hantera inkommande ordrar/returer, sortering och plock och pack.

För att passa i rollen som lagermedarbetare ska du vara effektiv, ansvarstagande, noggrann och service-minded. Du ska gilla att arbeta med kroppen då lagerarbetet ibland kan vara fysiskt. Du behärskar svenska i tal och skrift. Har du dessutom en ”inga-problem-inställning” så är du helt rätt för oss!

Det är såklart meriterande om du har erfarenhet av lagerarbete. OBS truckkort är ett krav.

Intresserad?

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid (provanställning tillämpas). Rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Därför rekommenderar vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Scorett Footwear AB

Placering

Varberg

Kontaktperson

Scorett Footwear AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons