Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lageransvarig/butiksbiträde

Butik · Båstad · Ansök senast 11 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Lageransvarig/butiksbiträde till Design House Stockholm OPEN

Vi söker lageransvarig/butiksbiträde till vår butik i Båstad på 100%. Tjänsten innebär lageransvar med att ta emot/packa upp varor, packa/skicka varor samt organisera ett växande lager. Tjänsten innebär också viss butikstjänst med att serva kunder och kassahantering. Det är viktigt att du tycker om högt tempo, varierande arbetsuppgifter och att ta ansvar. Tjänsten kommer även innebära viss inleverans/orderläggning i vårt affärssystem Navision då vi ser att du har vana vid det systemet eller liknande samt kunskap i Excel och Word. Truckkort är en fördel.

Design House Stockholm AB är ett designföretag inom heminredning. Vi omsätter ca 80mkr och sysslar huvudsakligen med grossistförsäljning, men har även tre helägda butiker; en Flagship Store på vårt huvudkontor i Stockholm, en butik på NK Göteborg och en butik i Båstad. Vårt huvudlager finns i Nybro i Småland. Våra kunder finns över hela världen och vi har också ett dotterbolag i Norge samt distributör i USA.

Butiken i Båstad säljer förutom Design House Stockholm, ca 15 andra välkända varumärken. Vi har vårt högtryck på sommaren men har öppet året runt och i stort sett alla dagar på året.

Då tjänsten innebär en del kundkontakter är det en självklarhet att din servicegrad är hög och att du är positiv och social som person. Vidare ser vi att du är stresstålig och prestigelös samt snabbt kan ta till dig ny information och förändrade förutsättningar i arbetet samt ta egna initiativ. Du kommer att arbeta 2 helger i månaden och det är ett plus om du har flexibilitet att jobba extra.

Tjänsten är from mars 2021 eller enligt överenskommelse. Välkommen med din skriftliga ansökan till butikschef Lise Holm på lise.holm@designhousestockholm.com

senast 2020-12-16

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Butik

Placering

Båstad

Kontaktperson

Design House Stockholm AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons