Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lageransvarig

Spaza, C/O Runius Design AB · Värnamo · Ansök senast 23 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi letar efter en erfaren lageransvarig som kan vara vår go-to person på plats. Rollen innebär att ha koll på in- och utleveranser samt internationell frakt. Det är viktigt att du har erfarenhet av att jobba med ERP-system för att klara av rollen. Om du har erfarenhet av Monitor G5 och har jobbat i liknande roller tidigare, ser vi det som ett stort plus. Vi behöver någon som kan ta ansvar, jobba självständigt och alltid sträva efter att leverera hög kvalitet.

Med det sagt så kommer personliga egenskaper alltid att prioriteras hos sökande av tjänsten, eget driv och nyfikenhet inför arbetsuppgifterna är det centrala.

Vi på Spaza/Runius Design AB är ett tight gäng på åtta medarbetare som designar, tillverkar och distribuerar badrumstillbehör mot en global marknad. Våra typiska kunder idag är 5 stjärniga hotell med högt ställda krav på sina leverantörer.

Som lageransvarig kommer du att vara navet i hjulet och se till att allt flyter smidigt. Du kommer att ha daglig kontakt med våra leverantörer och hålla koll på logistiken för att hålla våra kunder nöjda.

Vi söker någon som är duktig med datorer och har lätt för att lära sig nya system. Du behöver vara noggrann och ha bra analytiska färdigheter för att hantera lagerprocesser och säkerställa att varorna alltid är på rätt plats vid rätt tidpunkt.

Om du är en erfaren lageransvarig med kunskap inom in- och utleveranser, internationell frakt och behärskar ERP-system, då kan du vara den perfekta kandidaten för denna spännande roll som vår go-to person på plats!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Spaza, C/O Runius Design AB

Placering

Värnamo

Kontaktperson

Runius Design AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons