Ladugårdsförman till Wapnö Gård

WAPNÖ AB · Halmstad

·

Ansök senast 15 sep.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

I mer än 20 år har Wapnö utvecklat ett eget ekologiskt kretslopp här på gården. God djuromsorg, smakupplevelse och hållbar miljö har länge varit självklarheter för oss. Det är därför du inte hittar någon liknande gård i Sverige, eller kanske ens i världen. Välj mat från Wapnö så minskar du dina CO2-avtryck. I vårt sortiment ingår mejeriprodukter, kött- och charkprodukter, källvatten, öl, lemonad, mjöl och grönsaker. Läs mer om oss på www.wapno.se

Beskrivning och arbetsuppgifter

Sveriges roligaste jobb inom djurskötsel kan bli ditt! Nu söker Wapnö Gård, strax utanför Halmstad en ladugårdsförman som ska ansvara för driften av våra 3700 djur, varav ca 1400 mjölkkor. Arbetsuppgifterna består bl.a. av att leda, planera och utveckla den dagliga driften med personal, utfodringsberäkning, semin-och avelsplanering samt optimering och utveckling av mjölk- och köttproduktion. Ca 20 personer arbetar med djurskötseln.

Wapnö Gård är en publik gård med internförädling av både mjölk och kött vilket ibland ställer särskilda krav och utmaningar.

Kvalifikationer

Har du kraft och söker ny utmaning då skall du söka detta. Vi tror att du har en genuin lantbruksutbildning, som driftledare, lantmästare, eller motsvarande. Du har ett stort intresse och kunnande inom mjölk- och köttproduktion. Har du erfarenhet av ledande befattningar inom liknade område är detta meriterande. Du trivs med att leda personal och jobba mot uppsatta mål samt vill ha välskötta och välmående djur då kan Wapnö Gård vara med i din framtida utveckling.

Övrigt:

Tillträde och lön enligt ök. Bostad kan ordnas.

Ansökan

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till jobb@wapno.se. Sista ansökningsdag 15 september 2020.

Ytterligare information ges av Jörgen 0705-125519 som efter 25 år har valt att gå i pension eller Lennart Vd 0705-125512 som du i organisationen rapporterar till.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

WAPNÖ AB

Placering

Halmstad

Kontaktperson

Wapnö AB

Ansök via mejl