Jobbsafari är en del avschibsted logo

Labratorietekniker till Thermo Fisher Scientific

Adecco Sweden AB · Uppsala · Ansök senast 2 juli

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om tjänsten
Som laboratorietekniker arbetar du i första hand med produktionskoppling av bulkar i laborativ miljö. Du dokumenterar ditt arbete löpande i framtagna journaler enligt kvalitetskrav och säkerställer att tillverkningen följer uppsatta processpecifikationer. Du bidrar också aktivt till ständiga förbättringar och utveckling av gruppens arbetssätt. Arbetstiderna är dagtid, måndag-fredag.
Thermo Fisher är ett internationellt företag som har starka värderingar Deras vision är att hjälpa sina kunder att göra världen sundare, renare och säkrare.

Ditt dagliga arbete inkluderar:
  • Uppvägning och satsning av kemikalier vid tillverkning av buffertar
  • Småskalig produktionskoppling vid tillverkning av bulkar
  • Uttag och avbokningar av processordrar i affärssystemet SAP
  • Tillsyn, skötsel och operatörsunderhåll av utrustningar
Om dig
Erfarenhet av regulatoriska krav från branschen, såsom GMP, QSR och ISO 13485 är meriterande. Du har minst treårig gymnasieutbildning gärna med teknisk inriktning eller motsvarande erfarenhet. Du läser och skriver obehindrat på svenska eftersom det är en naturlig del i det dagliga arbetet och då vi söker till ett internationellt företag behärskar du även engelska. För denna tjänst kan du inte vara allergisk då du kommer i kontakt med allergent material.

Om anställningen
Tjänsten som Laboratorietekniker är ett konsultuppdrag på 5 månader med eventuell chans till förlängning med start i mitten på augusti. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Adecco är en av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 30 orter, Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Malin Johansson, malin.johansson@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord
Laboratorietekniker, Life Science, Uppsala, Thermo Fisher, Phadia, Adecco

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Adecco Sweden AB

Placering

Uppsala

Dela jobbannonsen

Anmäl annons