Laboratorieingenjör/forskare till RED Clinic i Vällingby

RED Clinic i Stockholm AB · Stockholm

·

Ansök senast 25 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

VI SÖKER DIG MED MINST 5 ÅRS ERFARENHET AV LABORATORIEARBETE INOM FORSKNING, GÄRNA SOM LAB MANAGER. VI ERBJUDER EN SPÄNNANDE OCH OVANLIGT KLINIK-NÄRA POSITION MED STOR UTVECKLINGSPOTENTIAL.


I moderna lokaler i Vällingby läkarhus håller vi på att bygga upp en verksamhet där vi tar emot patienter med neurometabola sjukdomar (t.ex. ME/CFS, POTS, CIRS och post-CoVID-syndrom). Forskning är en helt integrerad del av verksamheten och till kliniken hör ett forskningslaboratorium placerat precis bredvid mottagningsrummen.


Hos oss kommer du att ingår i ett multidisciplinärt, högspecialiserat team i en snabbt växande klinisk verksamhet. Du kommer att vara en nyckelspelare med ansvar för både det organisatoriska och praktiska kring våra två kliniska studier SPCC och REDBANK, provbearbetning, utveckling av nya diagnostiska metoder, specialanalyser och maskinparken.


Därför söker vi dig med stort intresse för att vara med om att bygga upp något nytt. Du måste kunna basala labtekniker och vara villig att snabbt lära dig nya. Du kommer dagligen att arbeta med metoder som DNA- och RNA-exktraktion, qPCR, cellodling, vävnadsfärgning och avancerad mikroskopi.


Låter det intressant? Kontakta mikaela.andersson@redclinic.se för mer information.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

RED Clinic i Stockholm AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Utility Biologic AB

Ansök via mejl