Jobbsafari är en del avschibsted logo

Laboratorieingenjörer med fokus HPLC till Novavax

Randstad · Uppsala · Ansök senast 7 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

Randstad Life Sciences söker nu två erfarna och engagerade konsulter med erfarenhet av kemiskt analysarbete inom läkemedelsindustrin. Arbetet kommer vara på QC-labb hos vår kund Novavax i Uppsala.

Randstad Life Sciences är specialiserade inom kompetensområdet naturvetenskap och är en del av Randstad, som med verksamhet i 38 länder är världsledande inom rekrytering och konsultuthyrning. Genom detta globala nätverk och i kombination med en stark lokal förankring kan vi erbjuda ett stort utbud av varierande och utvecklande uppdrag och tjänster för dig som är specialist inom inom life science. Vår mission är att med din karriär i fokus hjälpa dig att uppnå din fulla potential!

https://www.randstad.se/lifesciences 



Ansvarsområden

-       Mottagning och registrering av prover till QC-laboratoriet.

-       Planera och utföra QC-analyser (bland annat mha HPLC).

-       Rapportera och granska analysresultat.

-       Arbeta med QC avdelningens kvalitetssystem

-       Delta i utredningar rörande QC-laboratoriet.

Arbetstider

Uppdraget är tänkt att starta omgående. Du kommer bli anställd av Randstad Life Sciences men arbetet kommer vara förlagt på Novavax i Uppsala. Vi erbjuder en tillsvidareanställning som initieras med en 6-månaders provperiod. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

  • Högskoleutbildning med inriktning kemi eller annan inriktning som arbetsgivaren anser vara likvärdig.
  •  Erfarenhet av HPLC-analyser.
  •  Erfarenhet av laborativt arbete i GMP-reglerad labbmiljö eller annan kvalitetsreglerad verksamhet
  •  Erfarenhet av QC arbete är meriterande
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska och är van att självständigt lägga upp planer  och skriftligt dokumentera resultat i form av rapporter, analysmetoder etc.
Som person skall du vara strukturerad, noggrann och kvalitetsmedveten samt ha god kommunikationsförmåga. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.



Ansökan

2021-03-07, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Patricia Torregrosa, Konsultchef, patricia.torregrosa@randstad.se.


Om företaget

Novavax AB är ett helägt dotterbolag till det amerikanska vaccinföretaget Novavax, Inc, vilket är noterat på NASDAQ i USA (NVAX). Novavax, Inc har utvecklat ett effektivt produktionssystem för antigen och utvecklar olika vaccinkandidater riktade mot bland annat säsongs- och pandemisk influensa (H5N1), respiratoriskt syncytialvirus (RSV) och andra svåra infektionssjukdomar som t.ex. Ebola och Covid-19. Bolaget är nu inne i en expansiv fas med anledning av nuvarande pandemi där extern finansiering finns för att utveckla ett vaccin mot Covid-19. Novavax AB i Uppsala utvecklar och producerar ett saponinbaserat vaccinadjuvans - Matrix-M™. Kliniska studier visar att Matrix-M™ effektivt stimulerar kroppen till ett potent immunsvar omfattande både ett cellulärt och antikroppsmedierat svar vid vaccinering mot sjukdomar. Vid kontoret i Uppsala arbetar drygt 100 personer, både anställda och konsulter.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Uppsala

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons