Jobbsafari är en del avschibsted logo

Laboratorieingenjörer inom kemi till Uppsala

Randstad · Uppsala · Ansök senast 30 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

Vi på Randstad Life Sciences söker laboratorieingenjörer till kommande konsultuppdrag i Uppsala. Du kommer att arbeta med kemiska och fysikaliska analyser av produkter eller råvaror på läkemedel- eller Medtechföretag.  Som laboratorieingenjör erbjuds du en intressant roll med varierande arbetsuppgifter där du får arbeta med både laborativa och teoretiska utmaningar med kvalitetskontroll i fokus. Du får möjligheten att ansluta till framgångsrika team som säkerställer att produkterna uppfyller förutbestämda kriterier. 

Randstad Life Sciences är specialister inom naturvetenskap. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag.  Hos Randstad Life Sciences står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter.

Ansvarsområden

De huvudsakliga analysteknikerna på laboratoriet är kromatografi, spektroskopi, våtkemi och mikroskopi. Som laboratorieingenjör är dina huvudsakliga arbetsuppgifter: 

• Självständigt utföra arbete efter metodbeskrivning och instruktioner eller försöksplan

• Sammanställa, kontrollera och rapporterar resultat

• Planerar eget arbete efter givna prioriteringar och tidsramar

• Delta i avvikelseutredningar

• Utföra arbetsuppgifterna enligt GMP

• Delta aktivt i verksamhetens förbättringsarbete

Arbetstider

Konsultuppdraget är initialt 6 månader med goda chanser till förlängning

Kvalifikationer

• Akademisk utbildning inom analytisk kemi, bioteknik, läkemedelsteknik eller motsvarande 

• Förmåga att uttrycka sig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska

• Erfarenhet av analytiskkemiskt arbete

• Det är meriterande om du har erfarenhet från läkemedelsindustrin och arbete enligt GMP

Som person är du lätt att samarbeta med, kommunikativ och har förmåga att självständigt kunna driva arbetet framåt. Vidare så ser vi gärna att du är metodisk och noggrann samt initiativtagande och bidrar till ett positivt arbetsklimat. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Ansökan

Vi som arbetar på Randstad Life Sciences har alla en bakgrund inom naturvetenskap. Det betyder att vi förstår vad du har för erfarenhet och vad ett lämpligt nästa steg i din karriär kan vara. Vi strävar efter att bli din karriärpartner inom life science för en lång tid framöver. Hos Randstad Life Sciences står din personliga utveckling i fokus, och det är en självklarhet för oss att du får en närvarande konsultchef som med stort engagemang finns tillgänglig här i Uppsala. Hos oss får du fast månadslön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din anställning omfattas givetvis även av försäkringar, tjänstepension, friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Arbetsgivare: Randstad Life Sciences 

Plats: Uppsala

Omfattning: Konsultuppdraget är initialt 6 månader med goda chanser till förlängning

Sista ansökningsdag: 2020-11-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Kontaktpersoner: Enida Kuric, konsultchef enida.kuric@randstad.se

Om företaget

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Uppsala

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons