Jobbsafari är en del avschibsted logo

Laboratorieingenjör till QC på läkemedelsföretag

Laboratorieingenjör till QC på läkemedelsföretag

Academic Resource AB · Stockholm · Ansök senast 19 nov.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Laboratorieingenjör till QC på läkemedelsföretag

Academic Resource söker Laboratorieingenjör inom biokemi/Immunologi till QC avdelning på läkemedelsföretag i Stockholm. Som Laboratorieingenjör kommer du att arbeta med immunologiska rutinanalyser så som ELISA, ffa och immunohistokemiska metoder. Tjänsten är en rekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd direkt av vår kund. Vi söker dig som kan börja omgående eller enligt överenskommelse.


Arbetsuppgifter

Som Laboratorieingenjör kommer ditt arbete att bestå av immunologiska rutinanalyser enligt fastställda metoder och GMP (ffa ELISA och immunohistokemiska metoder). Du kommer även leda metodvalideringar, kvalificering av utrustning samt avvikelseutredningar, CAPA och CC. Som laboratorieingenjör kommer du även bistå i planeringen och driva förbättringar i arbetssätt och enligt GMP.


Din Profil

Vi söker dig som minst har en kandidatexamen inom analytisk kemi, biokemi eller annat närliggande område med minst 1 års erfarenhet av laborativt arbete i GMP miljö. Det förekommer en del självständigt arbete varför vi ställer höga krav på att du är självgående, ansvarsfull och initiativtagande. Samtidigt krävs det att du är noggrann, flexibel, lätt att samarbeta med samt har god kommunikativ förmåga. För att kunna utföra dina arbetsuppgifter på ett tillfredställande sätt bör du ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift, samt god datorvana. Du är dessutom trygg i din laborativa kompetens och dess tillämpning på ett QC labb så att du självständigt identifierar de bästa lösningarna på tekniska frågeställningar.


Ansökan

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så ansök så snart som möjligt. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: Vl0520


Frågor besvaras via mail av:

Fanny Sylwander

fanny.sylwander@academicresource.se


Julia Engström

julia.engstrom@academicresource.se


Sökord: gmp labb laboratorieingenjör kemi teknik analytiker life science stockholm läkemedel industry industri immunohisto immunologi ledig universitetsutbildning högskola jobb tjänst valitetsarbete quality control qc avvikelser cc elisa capa #jobbjustnu


we take you further

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Academic Resource AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Academic Resource AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons