Jobbsafari är en del avschibsted logo

Laboratorieingenjör till gruppen ImmunoCAP ISAC

Laboratorieingenjör till gruppen ImmunoCAP ISAC

PHADIA AB · Uppsala · Ansök senast 30 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Laboratorieingenjör till gruppen ImmunoCAP ISAC, Thermo Fisher Scientific Uppsala

Thermo Fisher Scientific är ett globalt läkemedel- och bioteknikbolag med 75 000 anställda och en årlig omsättning på över 25 miljarder dollar. I Uppsala finns den största svenska siten för Thermo Fisher med 800 medarbetare och vi är ett av huvudsätena för en av våra divisioner globalt. Vi är verksamma inom strategiska, administrativa och affärsutvecklande aktiviteter samt hemvist för forskning och utveckling såväl som toppmodern tillverkning.

Du kommer att vara en del av Thermo Fisher Scientific som utvecklar, tillverkar och marknadsför diagnostiska test för allergi, astma och autoimmuna sjukdomar. Vi är världsledare inom invitrodiagnostik av allergi och ledare inom autoimmundiagnostik i Europa.

Vi söker en Laboratorieingenjör till gruppen ImmunoCAP ISAC inom Bioreagens, Manufacturing Allergy.

Hur kommer du kunna påverka?

I denna tjänst kommer du bli en del av ett teknisk expert-team som arbetar med förbättringar mot produkten ImmunoCap ISAC. ImmunoCAP ISAC är ett in-vitro diagnostiktest för att kartlägga patientens specifika IgE antikroppsprofil mot en panel av 112 allergena komponenter från 51 olika allergenkällor. Testet baseras på modern biochip-teknologi kombinerat med Thermo Fisher Scientifics unika utveckling kring allergena komponenter. Målet är att du ska komma in med din egen expertkunskap inom produktion och processförbättringar efter ett par år inom medtech branchen.

Du kommer som Laboratorieingenjör ansvara att framförallt kommunicera att förbättringar behövs, ansvara för förbättringar tas fram och driva implementeringen av förbättringar av processen. På Thermo Fisher Scientific genomsyras verksamheten av arbete med ständiga förbättringar i syfte att få flödena att fungera på bästa sätt, och i detta arbete vill vi förstås se ditt bidrag. Du kommer att få en gedigen upplärning inom produktion av ImmunoCAP ISAC för att kunna ta ansvar för att förstå processen/produkten och tillverkningens behov samt att utveckla och implementera idéer tillsammans med medarbetare inom tillverkning samt forskning och utveckling.

Mer om jobbet

Hos Thermo Fisher Scientific sätter din ambition ramarna för hur långt eller var du vill gå. Då du kommer vara aktiv i flera olika projekt samtidigt, både mot små och stora förbättringar, så är rollen väldigt dynamisk och varierande. Arbetsuppgifter som aktivitetsledning, tillverkning, tillverkningsberedning samt kvalificeringar och valideringar ingår i tjänsten.

Vi söker dig som drivs av att arbeta både självständigt och i team. För genom ditt arbete kommer du och ditt team kunna göra skillnad för patienters liv varje dag då ni ser till att produktion av de livsnödvändiga testerna kan fortlöpa. Du har i din roll ett väldigt tätt samarbete med din närmsta chef som också är operativ.

Vi värdesätter din kommunikativa ådra, din analytiska förmåga och ditt driv att få saker gjorda. Din vana av högt tempo och utveckling kommer komma väl till pass och du kommer självklart få utlopp för ditt intresse för teknik och underhåll. Thermo Fisher Scientific är även stolta över att ha en arbetsplatskultur som inspirerar till innovation och samarbete. Viktigt hos oss är att våra medarbetare ska känna sig uppskattade, motiverade och uppmärksammas för sina idéer och kreativitet!

Sammanfattat kommer du att:

· Driva, realisera och konkretisera utvecklingsförslag gentemot tillverkningen

· Ansvara för förbättringar inom tillverkning och process

Vem söker vi?

· Vi vänder oss till dig med högskoleutbildning eller med motsvarande kompetens inom kemi och bioteknik. Du behöver vara intresserad av att arbeta i produktion.

· Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av laboratoriearbete i utvecklings eller produktionsmiljö, helst inom läkemedel eller medical device

· Talar och skriver flytande engelska och svenska

· Som person är du framförallt drivande, självgående och mån om att skapa och upprätthålla goda kontakter

· Du är naturligt nyfiken, affärsmässig och flexibel

Det är meriterande om du:

· Har arbetat med tillverkningsberedning

· Har arbetat med kvalificeringar och valideringar

· Har arbetat inom produktutveckling av diagnostiska test

· Har arbetat med LEAN

I gengäld får du en arbetsgivare som vill se dig lyckas och som kommer göra allt för att du ska utvecklas både i din roll såväl som person!

Är du intresserad?

Letar du efter ett meningsfullt jobb på ett internationellt företag som har starka värderingar? Vill du ha ett varierande jobb med eget ansvar där du verkligen kan göra en skillnad i människors vardag? Vår vision är att hjälpa våra kunder att göra världen sundare, renare och säkrare. Om detta låter intressant så kan du vara den personen vi söker!

SÖK NU via vår karriärsida https://jobs.thermofisher.com/

Har du frågor kontaktar du:

Nina Albuquerque, Sr Recruiter: nina.albuquerque@thermofisher.com

Välkommen med din ansökan snarast med sista ansökningsdatumet 30 maj 2021

Urval sker löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Thermo Fisher Scientific värdesätter lika anställningsmöjligheter för alla personer och uppmuntrar en bredd av sökanden oavsett ålder, etnisk tillhörighet, funktionalitet, religion, könsidentitet och sexuell läggning.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

PHADIA AB

Placering

Uppsala

Kontaktperson

Phadia AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons