Jobbsafari är en del avschibsted logo

Laboratorieingenjör inom kemi till Randstad Life Sciences Uppsala

Laboratorieingenjör inom kemi till Randstad Life Sciences Uppsala

Randstad · Uppsala · Ansök senast 20 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

Vill du ha en utvecklande och varierande roll där du dagligen bidrar till lösningar med människors hälsa i fokus? Har du en bakgrund inom kemi och uppskattar laborativt arbete? Randstad Life Sciences växer och nu söker vi en Laboratorieingenjör inom kemi till vårt Life Science team i Uppsala. Du erbjuds en intressant roll med varierande arbetsuppgifter inom läkemedel-, biotech- eller Medtechföretag.

Som konsult hos oss kommer Randstad Life Sciences att vara din arbetsgivare och du kommer att tillhöra det framgångsrika teamet i Uppsala som består av över 30 kompetenta konsulter och engagerade chefer specialiserad inom Life Science och naturvetenskap. Hos oss hittar du gemenskap, teamkänsla, utvecklingsmöjligheter och roliga uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och har roligt på jobbet! 

Randstad Life Sciences är specialister inom naturvetenskap. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag och tillsammans med dig bygger upp karriärsmål och utvecklingsplan anpassad för just dig. Hos Randstad Life Sciences står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter. 

Ansvarsområden

Som Laboratorieingenjör inom kemi får du jobba med varierande och utvecklande uppdrag hos våra kunder inom läkemedel, biotech eller Medtech där man ansvarar för att utföra kvalitetskontroller och deltar i olika utvecklingsprojekt.

Exempel på arbetsuppgifter är:
  • Självständigt utföra arbete efter metodbeskrivning och instruktioner eller försöksplan.
  • Sammanställa, kontrollera och rapporterar resultat.
  • Planerar eget arbete efter givna prioriteringar och tidsramar.
  • Delta i avvikelseutredningar.
  • Utföra arbetsuppgifterna enligt GMP.
  • Delta aktivt i förbättringsarbetet hos kunden.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:
  • Ingenjörsexamen eller naturvetenskaplig examen inom kemi såsom kemiteknik, analytisk kemi, biokemi, polymerkemi, organisk kemi, materialkemi och läkemedelskemi.
  • Erfarenhet av att arbeta i laborativ miljö, labbvana och skicklig på labb.
  • Praktisk erfarenhet av kemiska analysmetoder såsom kromatografi, spektroskopi och mikroskopi.
  • Praktisk erfarenhet av våtkemi.
  • Erfarenhet från läkemedel-, biotech- eller Medtechindustrin och kunskaper inom GMP är meriterande.
  • Uttrycker dig flytande i tal och skrift på svenska är ett krav. Kunskaper i engelska är meriterande.
För att du ska trivas i arbetet lägger vi stor vikt på din personlighet. Som person bör du vara noggrann, strukturerad, snabblärd, god problemlösningsförmåga, flexibel, duktig på att dra slutsatser och ha en vilja att lära dig. Vi tror även att du har en mycket god kommunikationsförmåga, tycker om att arbeta i team och tar ansvar så att gruppen levererar enligt satta tidslinjer och kvalitetskrav. Dessutom är du skicklig på labb, initiativtagande, driven och har  förmåga att självständigt kunna planera, driva arbetet framåt och slutföra det. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Ansökan

Arbetsgivare: Randstad Life Sciences
 
Plats: Uppsala
 
Omfattning: Initierar anställningen med 6 månaders prövoperiod
 
Som information görs alltid en bakgrundskontroll vilket är en del av våra normala processer.
 
Sista ansökningsdag: 2022-06-13, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
På grund av GDPR tar vi inte emot ansökningar via post eller e-mail.
 
Kontaktperson: Vivien Ngan, Konsultchef,  vivien.ngan@randstad.se
 
Om randstad life sciences
Randstad Life Sciences är specialiserade inom kompetensområdet naturvetenskap och är en del av Randstad, som med verksamhet i 38 länder är världsledande inom rekrytering och konsultuthyrning. Genom detta globala nätverk och i kombination med en stark lokal förankring kan vi erbjuda ett stort utbud av varierande och utvecklande uppdrag och tjänster för dig som är specialist inom life science. Vår mission är att med din karriär i fokus hjälpa dig att uppnå din fulla potential!
https://www.randstad.se/lifesciences 

Om företaget

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Uppsala

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons