Jobbsafari är en del avschibsted logo

Laboratorieassistenter för säsongsarbete hos Eurofins Spannmålslabb!

Laboratorieassistenter för säsongsarbete hos Eurofins Spannmålslabb!

Eurofins Agro Testing · Kristianstad · Ansök senast 30 juni

Deltid · Säsongsjobb

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu söker vi säsongsarbetare till vår verksamhet i Kristianstad!

Vilka är vi?

Du kanske inte känner till oss men vi kan garantera att du känner till vårt arbete – allt vi gör har en positiv inverkan på liv, hälsa och miljö.

Vi finns vid din sida varje dag. Vi analyserar till exempel din mat, luften du andas och dina mediciner. Vi säkerställer att de största företagen i världen levererar säkra produkter, äkta ingredienser och korrekt märkning. Eurofins är en global ledare inom analyser med mer än 61.000 medarbetare runtom i världen. Visste du att bara i Lidköping är vi nära 350 medarbetare?

Hos oss finns ett 50-tal olika yrken, bland annat labbingenjörer, systemutvecklare, miljövetare, kundsupportmedarbetare – alla med ett gemensamt mål – Testing for life.

Vår verksamhet bygger på våra kärnvärden: Vår kund, Kvalitet, Yrkesstolthet tillsammans samt Professionalism och hållbarhet.

Vad du kommer att göra hos oss

Nu söker vi säsongsmedarbetare till vårt spannmålslabb i Kristianstad! En normal säsong börjar i augusti och pågår under större delen av hösten.

Under säsongen tar vi emot stora mängder provmaterial och söker engagerade personer som vill vara en del av vår verksamhet! Här kommer du få arbeta med diverse laboratorieuppgifter så som exempelvis uppack av prover, provberedning, upparbetning, ansättning och genomförande av analyser.

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss bidrar våra medarbetare till en bättre värld. Det är en härlig och meningsfull känsla som skapar hög motivation och engagemang och gör att det känns extra bra att gå till jobbet varje dag. För rätt person finns det goda möjligheter att utvecklas inom koncernen. Dina kunskaper, färdigheter och personliga utveckling är Eurofins mest värdefulla tillgång och en förutsättning för framgång. För dig innebär detta möjligheter att få delta i spännande och utmanande projekt. Detta ger dig goda möjligheter att kontinuerligt utvecklas professionellt i en global koncern med god tillväxt.

Vem är du som söker?

  • Du som söker ska ha fyllt 18 år.
  • Vi ser gärna att du har gymnasieutbildning inom naturvetenskap eller teknik eller motsvarande.

Som person är du noggrann, du har ett högt engagemang för dina arbetsuppgifter och tycker om att arbeta strukturerat och effektivt samt i högt tempo. Du behöver vara flexibel och ha möjligheten att ställa upp med kort varsel. Teamet är viktigt för oss varför vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas hos oss behöver du vara ödmjuk, inte rädas utmaningar, ha god social förmåga och trivas med lagarbete.

Praktisk information:

Vi söker främst personal för arbete på dagtid, dock finns det i perioder behov av personal på kvällstid. Med detta finns det möjlighet att kombinera studier eller annan huvudsyssla med våra tjänster.

Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan därför tillsättas innan ansökningstiden går ut, så sök redan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Ansökningar skickade via brev eller mejl kommer inte tas med i rekryteringsprocessen.

Tjänsterna avser visstidsanställning med timlön. Säsongen inleds i Augusti och pågår under större delen av hösten.

För frågor är du välkommen att kontakta: Hans Svensson, hanssvensson@eurofins.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Eurofins Agro Testing

Placering

Kristianstad

Kontaktperson

Eurofins National Service Center Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons