Jobbsafari är en del avschibsted logo

Laboratorieassistent QC till Brunna

Randstad · Upplands-Bro · Ansök senast 11 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta för ett världsledande företag som tillverkar produkter som räddar liv? 

Randstad Life Sciences söker just nu Laboratorieassistenter till vår kund med placering i Brunna. Du kommer att tillhöra sektionen för analys av råvaror där man arbetar med kemiska analyser för att säkerställa kvaliteten på de inkomna och de egentillverkade råvarorna. Avdelningen utgör en viktig funktion för kvalitetskontrollen av råvaror som används vid tillverkning av läkemedel. 

Gruppen har ca 14 medarbetare som arbetar nära varandra i team och har roligt på jobbet. 

Som konsult på Randstad får du en trygg anställning med fast lön, kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, tjänstepension, försäkringar och företagshälsovård. Tillsammans med oss får du möjlighet att utvecklas och bredda din kompetens genom att vara ute på spännande uppdrag hos våra kunder!

Välkommen med din ansökan!

Ansvarsområden

Arbetsuppgifterna består främst av att utföra analysarbete efter metodbeskrivningar. Du planerar eget arbete efter givna prioriteringar och tidsramar där det under perioder kan förekomma korta deadlines vilket förutsätter god förmåga att hantera flera pågående aktiviteter samtidigt och göra relevanta prioriteringar.

Till arbetsuppgifterna hör även att bistå med diskhantering, provmottagning samt varumottagning.

Arbetstider

Tjänsten är ett konsultuppdrag om 6 månader med start omgående.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:
• Eftergymnasial utbildning inom kemi eller motsvarande.
• Erfarenhet av analytiskt kemiskt arbete inom läkemedelsindustri är meriterande. 
• God förmåga att uttrycka dig i tal och i skrift på engelska och svenska.
• God kunskap i GMP är meriterande.
• Lätt att samarbeta samt förmåga att självständigt driva arbetet framåt.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, analytisk kompetens och förmåga att självständig utföra uppgifter inom satta tidsramar.

Ansökan

Skicka in din ansökan senast 2020-12-11. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt!

För information, ta kontakt med: Isolde Andersson, Consultant Manager, isolde.andersson@randstad.se

Om företaget

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Upplands-Bro

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons