Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kyrkvaktmästare 80 %

Bjärnums Pastorat · Hässleholm · Ansök senast 24 okt.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Kyrkvaktmästare 80%


Tjänsten

Tjänsten är huvudsakligen inriktad på Farstorps kyrka och kyrkogård. Det ingår även tjänstgöring i de andra kyrkorna. Du arbetar 100% under växtsäsongen, april-oktober, och 50% under vintern. Kvälls och helgtjänstgöring förekommer.

Arbetet består av tjänstgöring vid kyrkliga handlingar, såsom dop, vigslar, begravningar och gudstjänster. Städa och utföra enklare underhåll på kyrkan samt dess pelletspanna. Ansvara för skötseln av kyrkogården och utemiljön runt församlingshemmet tillsammans med arbetsledare och säsongspersonal. Underhålla kyrkans maskiner. Ansvara för gravgrävning. Vara behjälplig vid underhåll på pastoratets övriga fastigheter och anläggningar.


Våra förväntningar

Vi söker en ordningsam, ansvarstagande, kvalitetsmedveten och socialt begåvad person. Du är beredd att möta människor i glädje och sorg. Du kan samarbeta med kollegor, präster och musiker. Du kan även arbeta självständigt. Du är flexibel, serviceinriktad och driftig. Du har kunskaper i maskin och fastighetsunderhåll. Du är praktiskt lagd och är beredd på att tyngre arbetsuppgifter kan förekomma. Du får gärna ha erfarenhet av ljudsystem. Du har minst B-körkort och tillgång till egen bil. Vi förväntar oss att du är medlem i Svenska kyrkan och delar dess värderingar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din sociala kompetens. Du ska även kunna visa utdrag ur polisens belastningsregister.


Om Bjärnums pastorat:

Bjärnums pastorat består av församlingarna Norra Åkarp, Vankiva och Farstorp.

Vi erbjuder en trevlig miljö att arbeta i. Vårt arbetslag består av 24 härliga och positiva personer som trivs tillsammans och försöker ta vara på varandras kompetens.

Vi följer kollektivavtal och varje anställd har ett friskvårdsbidrag.

Ansökan inkl. meritförteckning, personligt brev, löneanspråk och referenspersoner skickar du till Pastorsexpeditionen, Gamla Kyrkvägen 2, 282 64 Bjärnum.

Det går också bra via e-post bjarnums.pastorat@svenskakyrkan.se

Märk kuvertet eller mejlet med ”Ansökan kyrkvaktmästare Farstorp”.


Tillträde 12 december eller enligt överenskommelse.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Ansök därför med CV och personligt brev så snart som möjligt.

Senaste ansökningsdag 24 oktober 2022.

Till bemannings och rekryteringsföretag samt försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakter med bemannings och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.



Information om tjänsten

Magnus Johansson – arbetsledare, 0451-774612

Mats Svensson – kyrkoherde, 0451-774605

Past.exp 0451-77 46 00

bjarnums.pastorat@svenskakyrkan.se


Läs mer på www.svenskakyrkan.se/bjarnumspastorat


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bjärnums Pastorat

Placering

Hässleholm

Kontaktperson

Bjärnums Pastorat

Dela jobbannonsen

Anmäl annons