Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kyrkogårdsarbetare 100%

Vinslövs församling · Hässleholm · Ansök senast 18 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

VINSLÖVS FÖRSAMLING SÖKER KYRKOGÅRDSARBETARE MED UTE och INNETJÄNST 100 %

OM VINSLÖVS FÖRSAMLING SOM ARBETSPLATS I Vinslövs församling som ligger i Hässleholms kommun finns cirka 4 500 kyrkotillhöriga, varav flertalet bor i huvudorten. Kyrkor finns i Vinslöv, Nävlinge, Sörby och Gumlösa. I församlingen finns sex kyrkogårdar, varav två ligger i Vinslöv.

Pastorsexpedition finns i Vinslöv. Församlingen har under våren 2020 byggt nytt församlingshem och har renoverat prästgården till verksamhetslokaler och arbetsrum för personalen. Arbetslaget består av ca: 20 personer med olika uppgifter och kompetenser som kompletterar varandra.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetet innebär att delta i kyrkogårdarnas grönyteskötsel, begravningsverksamhet, samt fastighetsskötsel. De huvudsakliga arbetsuppgifterna kommer att bestå av gräsklippning, trimning, häckklippning, lövhantering, ogräsbekämpning, bevattning, renhållning, plantering m.m. Även andra arbetsuppgifter kan förekomma ute såväl som inne. Tjänstgöringsplats är främst på kyrkogårdarna vid Vinslövs kyrka.

KVALIFIKATIONER OCH MERITER

Vi söker dig som har aktuell utbildning på minst gymnasial nivå inom grönyteskötsel eller trädgård, alternativt annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Det är önskvärt att du har aktuell arbetslivserfarenhet inom trädgård, helst från kyrkogårdsområdet. Du ska ha fyllt 18 år och ha B-körkort och tillgång till egen bil för resor i tjänsten. Du ska kunna arbeta ute och ha god fysik då arbetet ibland är tungt och kräver uthållighet. Du är församlingens ansikte utåt och för att passa in på tjänsten är det viktigt att du är kvalitetsmedveten, noggrann serviceinriktad och lätt att samarbeta med. Det är ett måste att du har en blick för hur trädgårdsmiljön ständigt kan förbättras.

Det är också ett måste att du har vana att hantera en maskinpark som används vid kyrkogårdsskötsel, samt har erfarenhet av service och underhåll av denna. Det är även meriterande om du har något/några av följande:

- Eftergymnasial utbildning inom grönyteskötsel/trädgård

- Motorsågskörkort

- Grönt kort eller annat kunskapsbevis i beskärning

- Erfarenhet av arbete som kyrkogårdsarbetare

EGENSKAPER HOS DIG

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du ska kunna arbeta självständigt och ha god samarbetsförmåga. Som person vill vi att du är flexibel, initiativrik, serviceinriktad, ansvarsfull och har ordningssinne. Arbetet som kyrkogårdsarbetare kräver att du har förståelse och förmåga att bemöta människor på ett korrekt och värdigt sätt i livets olika skeenden. Vi förutsätter att du delar Svenska kyrkans värderingar.

OM TJÄNSTEN

Tjänsten är på 100 % med tillträde snarast eller enligt överenskommelse under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Intervjuer kommer att ske löpande, så välkommen med din ansökan redan idag, dock senast 2021-10-18 Lön efter överenskommelse, (kollektivavtal är Svenska kyrkans avtal 20). Utdrag ur belastningsregistret är obligatoriskt.

ANSÖK OCH LÖNEANSPRÅK

Inför rekryteringsarbetet undanbeder vi oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skicka din ansökan med CV och personligt brev tillsammans med löneanspråk via mejl till vinslovs.forsamling@svenskakyrkan.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Vinslövs församling

Placering

Hässleholm

Kontaktperson

Vinslövs församling

Dela jobbannonsen

Anmäl annons