Kyltekniker till Optiref Kyla & Värme AB

Optiref Kyla & Värme AB · Vellinge

·

Ansök senast 15 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Optiref kyla & värme installerar, utför service och reparationer av värmepumpar och kylsystem. Optiref kyla & värme AB finns i Vellinge men våra kunder finns i hela Skåne. Optiref kyla & värme söker en duktig kyltekniker. Du som söker har kylcertifiering enligt EU förordningen Kat 1. Du är teknikintresserad och vill ständigt utvecklas inom ditt arbete. Tidigare arbete inom kylteknik är ett plus, liksom värmepumpskunnande. Arbetet innebär att du träffar nya kunder varje dag så vi ser att du är social, engagerad och gillar att möta kunder. Optiref kyla & värme AB är kända hos sina kunder för sin höga kvalitet, därför är det viktigt att du är noggrann och serviceinriktad.


B-körkort är nödvändigt


Kylcertifiering enligt EU-förordningen


Värmepumpskunnande

Vi expanderar verksamheten och söker nya kyltekniker till Optiref kyla & värme AB.


Om företaget:


Optiref kyla & värme installerar, utför service och reparationer av värmepumpar och kylsystem. Vi finns i Vellinge men våra kunder finns i hela Skåne. Optiref kyla & värme är ett företag som växer i snabb takt. Vårt kunnande och engagemang för kundens bästa gör att vi expanderar på marknaden. Vi söker nu nya kyltekniker.


Tjänsten innebär att du självständigt samt även i grupp kommer att arbeta med felsökning, montage av värmepumpar och kylanläggningar, driftoptimering och service samt förebyggande underhåll. Optirefs kunder finns i hela Skåne, vilket innebär att B-körkort är ett krav.


Vi tar som första steg emot ansökningar via mail till erik@optiref.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Optiref Kyla & Värme AB

Placering

Vellinge

Kontaktperson

Optiref Kyla & Värme AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Kyltekniker i din ansökan