Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kyltekniker till etablerat företag

Ljudcenter i Halmstad AB · Halmstad · Ansök senast 1 sep.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Välkommen till framtidens installationsföretag

Ljudcenter startade sin verksamhet 1977 i Hyltebruk med inriktning på Ljud och Bild. Fram till idag har företaget haft samma ägarbild men nya specialiteter har utvecklats genom åren.

Den lokala närvaron och kunskapen som finns hos Ljudcenter är en viktig del av vårt affärskoncept, det är vår styrka och det som skiljer oss från våra konkurrenter.

Vår långa erfarenhet och bakgrund gör att vi besitter en gedigen kunskap och likaså en fantastisk historia sedan många år. Detta gör att vi alltid ger kunden bästa möjliga service i form av varor och tjänster.

År 2016 certifierades även företaget för elinstallationer och kan sedan dess erbjuda konceptlösningar inom både entreprenad, Solenergi, Laddboxar för elbilar samt Energibesparing och mycket mer. Tillsammans med pålitliga leverantörer och bred kunskap kan vi idag erbjuda allt inom el och elektronik under ett och samma tak! Ni finner vårt kontor och butik (850kvm) på Flygstaden i Halmstad.

Vem är du?

Är du en engagerad, driven montör som gillar nytänkande och har en känsla för finish, då är det här tjänsten för dig!

Kvalitétsmedveten, serviceinriktad och förmåga att arbeta självständigt är egenskaper som är viktiga. Noggrann och målmedveten är också viktiga kvaliteter.

Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.

Låter det intressant? Ansök redan idag, vi arbetar med löpande intervjuer.

Om du har frågor kring tjänsten tveka inte att kontakta oss.

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgift som montör kommer vara upphängning och montering av luft-/värmepumpar. Även service av befintliga pumpanläggningar förekommer.

Handledning och stöttning kommer finnas nära till hands inom installation, allt för att du ska bli så allsidig och komplett som möjligt.

Du kommer jobba i nära samspel med dina kollegor ute på fältet.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ljudcenter i Halmstad AB

Placering

Halmstad

Kontaktperson

Ljudcenter i Halmstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons