Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kyltekniker till ENACO, Stockholm

ENACO Sverige AB · Stockholm · Ansök senast 18 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

På upprag av ENACO söker Isaksson Rekrytering Bemanning en kyltekniker.

Har du en teknisk bakgrund och är en erfaren servicetekniker som trivs med varierande arbetsuppgifter och eget ansvar?

Du erbjuds en tjänst i ett bolag med starkt varumärke där teamkänsla och hög trivsel prioriteras.

VI ERBJUDER
Vi söker nu en kyltekniker till kontoret i Stockholm. Du erbjuds en tjänst i ett marknadsledande företag med ett starkt varumärke där teamkänsla och hög trivsel präglar arbetsplatsen. Efterfrågan på ENACOs tjänster är stor och kunderna är både privata och offentliga aktörer.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som kyltekniker och som är redo för nya utmaningar. Arbetsuppgifterna är varierande och innebär ansvar för såväl förebyggande som akut service hos våra kunder. Du kommer att ingå i en grupp med 7 – 8 kyltekniker. Som tekniker har du en spännande och fri roll där du förväntas ta ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och dina resultat. Hos oss får du ett utvecklande arbete med brett tekniskt innehåll och möjlighet utvecklas i tekniskt avancerade och känsliga miljöer.

Resdagar kan förekomma och du kommer även att ingå i en jourgrupp.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad kyltekniker med Gymnasiekompetens och har minst 3-5 års erfarenhet av arbete inom området. Du har giltigt kylcertifikat kategori 1, B-körkort och goda referenser från tidigare anställningar. Erfarenhet av arbete inom reservkraft, UPS, el eller styr- och reglerteknik är meriterande.

Som person är du serviceinriktad och förtroendeingivande, trygg i din roll som kyltekniker. Du är van att arbeta i team och att lösa uppgifter tillsammans med andra men även duktig på att driva ditt eget arbete framåt och gå i mål med dina arbetsuppgifter.

ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar vi med Isaksson Rekrytering Bemanning. 
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och räknar med att tjänsten skall vara tillsatt innan ansökningstiden har gått ut.
Om du har frågor rörande tjänsten, kontakta direkt ansvarig rekryterare Josefin Chapovalova, mobilnr: 0760001197.
Välkommen med din ansökan redan idag!


OM ISAKSSON REKRYTERING
Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering och Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Sveriges Byggindustrier, BI.

OM ENACO
Ända sedan ENACO etablerades för mer än 40 år sedan har engagemang, nyfikenhet, lagspel och den kontinuerliga jakten efter kunskap varit viktiga drivkrafter för oss.
Genom personligt engagemang och djupgående kunskap kring säker och kostnadseffektiv design har ENACO fått förtroendet av många kunder i vitt skilda branscher att både bygga och serva datacenter och verksamhetskritisk IT-infrastruktur.
ENACO kan genom sitt tjänsteerbjudande ta fullt ansvar, från strategi och design till installation, service, underhåll och drift av kundernas datacenter och verksamhetskritiska IT-infrastruktur.
ENACOs spetskompetens inkluderar bland annat kyla, kraft, nätverk, säkerhet samt kostnadseffektiv och erfaren projektledning.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

ENACO Sverige AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons