Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kyltekniker / Testtekniker Predire Testcenter

Kyltekniker / Testtekniker Predire Testcenter

Predire Testcenter AB · Sölvesborg · Ansök senast 9 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Predire Testcenter behöver förstärkning och därför söker vi nu efter en Kyltekniker / Testtekniker med placering i Sölvesborg.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna innebär att ansvara för all service och underhåll på företagets kylsystem och övrig utrustning. Ansvara och utföra ombyggnationer samt kalibrering av testutrustningar såsom klimatkammare och liknande utrustning. Kombinerat kommer arbetsuppgifterna bestå i att även vara Testtekniker som innebär alla processteg från början till slut inklusive förståelse för testförfrågningar från kund, förbereda offerter, provberedning, testsetup, byggnation av testfixturer (vid behov), utförande av tester, sammanfatta resultat samt att skriva testrapporter. Du behöver kunna arbeta både individuellt och som en i teamet.

Vi förväntar av dig att du ska arbeta inom flera olika testavdelningar, med flera olika kunder samtidigt. Det är därför viktigt att du har förmågan att hålla fler bollar i luften samtidigt. Det är också viktigt att du har förmågan att kommunicera gentemot både andra kollegor och testcenters, både i Sverige och utomlands.

Du kommer att utbildas internt så att du i framtiden kommer att ses som en specialist/expert av externa företag och kunder, vilket kommer att kräva en stor ambition och vilja att utvecklas från din sida. Den framtida ansvarsnivån är helt upp till din egen insats och ambitionsnivå.

Din bakgrund och personlighet
Du har dokumenterad utbildning som kyltekniker med behörighet.

Alla typer av teknisk utbildning från högskola/universitet eller motsvarande och goda kunskaper/erfarenheter inom testning/provning och simuleringar betraktas som meriterande.

Det vi lägger tyngst vikt vid är dock den tekniska förståelsen, din egen motivation och drivkraft att lära dig nya saker.

För att kunna trivas i rollen behöver du ha en praktisk, kreativ och analytisk personlighet. Du vet hur du ska göra för att arbeta effektivt, men sätter aldrig kvalitén på spel. Vidare är införstådd i, och arbetar mot våra uppsatta mål, samtidigt som du tycker om och välkomnar de tekniska utmaningarna som du ställs inför i ditt arbete.

Du hanterar det engelska språket mycket bra, i både tal och skrift. Andra språkkunskaper är meriterande.

Vi ser gärna kvinnliga sökanden.

Löpande urval sker.

Vi förbehåller oss rätten att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdatum.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Predire Testcenter AB

Placering

Sölvesborg

Kontaktperson

Philip Flauring Sellrup

philip.sellrup@predire.com0728564378

Dela jobbannonsen

Anmäl annons