Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kyltekniker #jobbjustnu

Köldmedieservice T&S AB · Sollentuna · Ansök senast 31 okt. (3 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Om jobbet

Vi söker nu en Kyltekniker i Stockholm till Köldmedieservice AB! Köldmedieservice AB startades 1998 och har vuxit sedan dess.

Rollen som kyltekniker innefattar främst service, underhåll och installation av kylanläggningar och värmepumpar. Vi erbjuder ett mycket varierande arbete med möjlighet att jobba med många olika typer av anläggningar. I arbetet ingår även planering av underhållsåtgärder, såväl som att hantera akut uppkomna situationer, samt periodiserade kontroller och årskontroller. Vi eftersträvar ständigt en minskad miljöpåverkan och resurseffektivisering hos våra kunder. Därför är energioptimering något vi tror att du också känner stort engagemang för.

Hos oss kommer du ingå i vårt engagerade team som stöttar varandra för att nå våra mål. Dina insatser kommer att vara en viktig del i vår verksamhet och vi söker dig med serviceanda och affärsmässighet då du kommer arbeta i nära kontakt med våra kunder.

Kvalifikationer

• Kunskap inom kylanläggningar/värmepumpar

• Behärska svenska väl, både i tal och skrift

• B-körkort

Meriterande

• Erfarenhet av serviceyrket

• Styr- och reglerteknisk

• Giltigt kylcertifikat, kategori 1

• God datorvana

Din profil

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen som kyltekniker ser vi att du är social, lyhörd samt kunnig inom och intresserad av teknik. Då detta är ett fritt och självständigt arbete ställer det krav på dig att vara ansvarstagande och flexibel. Du har ett lösningsorienterat synsätt i de problem som du ställs inför och är duktig på att slutföra dina uppgifter. Vidare har du ett strukturerat arbetssätt, god planeringsförmåga och trivs med att arbeta självständigt såväl som i team där du bidrar till ett gott samarbete i gruppen. Som person är du även kommunikativ och förtroendeingivande med stort kundfokus. I din kontakt med kunder och kollegor representerar du Köldmedieservice AB med din höga servicekänsla.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kan du kontakta

Sebastian Avar: info@kmsab.com

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Köldmedieservice T&S AB

Placering

Sollentuna

Kontaktperson

Köldmedieservice T&S AB

Ansök via mejl