Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kyl- och värmepumpsmontör

Huddinge Maskinservice AB · Huddinge · Ansök senast 4 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.


Vill du arbeta i en växande bransch?

Vi söker en person som har intresse av att lära sig värmepumpsteknik. Du kanske redan har erfarenhet som rörmokare eller har arbetat med el? Då är du den vi söker!

Vi är ett IVT-center som växer snabbt och som ska anställa fler personer som vill växa och utvecklas tillsammans med oss.

Huddinge Maskinservice AB är ett familjeföretag som arbetar med installationer, service och reparationer av värmepumpar hos privata hushåll. Vi arbetar långsiktigt med våra kunder och därför är service och förtroende mycket viktigt för oss.

Jobbeskrivning:

Arbetet som värmepumpstekniker innebär att självständigt, ute hos privatkunder, utföra och ansvara för drift- och underhållsarbete på kyl/värmepumpsanläggningar. I arbetet ingår installation, underhåll och reparation. En mycket viktig del i arbetet är felsökning.

Den vi söker är en självgående, noggrann och serviceinriktad person. Du får gärna ha erfarenhet inom el, VVS eller felsökning. Men huvudsaken är att du har en vilja att utvecklas.

Vi arbetar med IVT- och Bosch-värmepumpar. Du behöver ha B-körkort och behärska god svenska i tal och skrift.

Personliga egenskaper:

Det är viktigt att du passar in i vårt familjeföretag och därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du ansvarsfull, stresstålig och har en hög arbetsmoral eftersom du kommer att arbeta med frihet under ansvar. Du har förmågan att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor. Du är en person som ser det som en självklarhet att göra det lilla extra och är inte rädd för nya arbetsuppgifter. Du ska vara öppen, positiv och social samt sträva efter goda och långsiktiga kundrelationer. Du vill ha ett flexibelt arbete med högt tempo och är noggrann.


Besök gärna vår hemsida, www.humab.se, eller kontakta oss för mer information

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Huddinge Maskinservice AB

Placering

Huddinge

Kontaktperson

Huddinge Maskinservice AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons