Jobbsafari är en del avschibsted logo

AML analytiker till Swedbank i Sundbyberg

AML analytiker till Swedbank i Sundbyberg

Randstad · Solna · Ansök senast 9 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

Har du ett starkt intresse för ekonomi och vill få in en fot på en av Sveriges största banker? Just nu söker vi flertalet KYC 'KnowYourCustomer'-analytiker till Swedbank i Sundbyberg. I denna roll kommer du att ingå i ett härligt team där ni tillsammans arbetar aktivt med att motverka penningtvätt och bedrägerier; AML "Anti Money Laundering" . 

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. 

Ansvarsområden

 
Primära arbetsuppgifter: 
  • Kundkontakt via mejl och telefon för att begära in information
  • Sammanställning samt presentation av kundinfo för avdelningens penningtvätt-analytiker
  • Nära dialog med kollegor för att säkerställa att all information som krävs för djupgående analys av kunder finns tillgänglig
  • Uppföljning med kunder för att kunna identifiera eller utesluta medverkan i penningtvätt eller annan finansiell kriminalitet
I rollen som KYC analytiker kommer du bli en viktig del i bankens fortsatta arbete med att garantera att banken inte medverkar till penningtvätt eller andra former av finansiell kriminalitet. Du får möjlighet att växa i din roll och för rätt person finns många spännande karriärvägar. 

Arbetstider

Heltid, kontorstider.
Start januari/februari 2021 
Tjänsten kommer att inledas med en period för introduktion. Detta är ett konsultuppdrag på inledningsvis 6 med chans till förlängning. 

Kvalifikationer

 Vi söker dig som:
  • Har minst 1 års erfarenhet av AML/KYC
  • Har tidigare erfarenhet av service och kundbemötande 
  • Har goda kunskaper i Office-paketet
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
  • Är orädd, strukturerad, ansvarsfull och öppen.
Meriterande om du har examen inom ekonomi, juridik eller annan liknande utbildning.
 
För att både lyckas och trivas i rollen tror vi att du som person är noggrann och strukturerad i ditt arbete med en förmåga att uttrycka dig korrekt och objektivt i skrift. Du kan arbeta självständigt, men är samtidigt en social lagspelare som vill ta ett aktivt ansvar för att vara med och utveckla KYC-arbetet inom Swedbank. Vi tror också att du som söker är öppensinnad och orädd vilket innebär att du med entusiasm tar dig an nya arbetsuppgifter, såväl högt som lågt. Du drivs av att lära dig nya saker och att utvecklas både personligt och professionellt. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Ansökan

2020-12-09 urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. 

För information: Josefin Berg, josefin.berg@randstad.se 

Om företaget

Med 7,3 miljoner privatkunder och 618 000 företagskunder är vi den ledande banken på våra hemmamarknader. Vi erbjuder allt ifrån smidiga digitala lösningar för vardagsekonomin till mer omfattande finansiell rådgivning. Vi vill göra det möjligt för människor, företag och samhällen att växa. 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Solna

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons