Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kvinnlig personlig assistent sökes, 50% i Staffanstorp. Referensnr 51-50.

Kvinnlig personlig assistent sökes, 50% i Staffanstorp. Referensnr 51-50.

Kooperativet Vilja · Staffanstorp · Ansök senast 18 apr.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Jag är en social och glad man som pga min förvärvade hjärnskada behöver personlig assistans. För att leva ett aktivt och utåtriktat liv behöver jag dig som är initiativrik, lyhörd och intresserad av människovårdande arbete.

Du som söker är kvinna mellan 25- 45 år. Som person är du konsekvent, strukturerad, motiverande, flexibel och har humor. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta som personlig assistent eller har kunskap om förvärvad hjärnskada och epilepsi. Det är viktigt att du kan samarbeta med mig, min familj och andra personer/assistenter runtomkring mig. Det är ett krav att du behärskar svenska språket flytande. Körkort (behörighet B) är önskvärt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Som personlig assistent för mig kommer dina arbetsuppgifter innefatta att hjälpa mig med förekommande uppgifter för att få min vardag att fungera bra. Detta innebär bland annat att hjälpa till med hushållssysslor, vid toalettbesök, hjälpa till med personlig hygien, gå på promenader och att följa med på fritidsaktiviteter.

Tjänsten innebär arbete på varierande tider, vardagar och helg, utifrån rullande schema. I tjänsten ingår jour (väntetid). Urval sker löpande. Tillträde omgående. Ange referensnummer 51-50 i din ansökan.


Lite om mig och min funktionsnedsättning.

Jag är en glad man på 34 år. Jag har en förvärvad hjärnskada som jag fick när jag var 10 år och behöver assistans dygnet runt för att få min vardag att fungera. Min skada påverkar mig både fysiskt och psykiskt på olika sätt. Jag är rullstolsburen och kan inte förflytta mig helt på egen hand. Jag har en permobil som jag använder utomhus, men inomhus har jag en vanlig rullstol. Jag tar medicin mot epilepsi och är spastisk på min högersida. En följd av min hjärnskada är att jag har kommunikationssvårigheter. Min förmåga att artikulera är nedsatt och talet låter därför lite otydligt och sluddrigt. Ibland har jag svårt att behålla koncentration och att hålla tråden i ett samtal. Det kan ta ett tag att vänja sig vid det men om man visar lyhördhet och tålamod brukar det inte vara ett problem, och detta är tur eftersom jag faktiskt älskar att prata. Jag sitter gärna länge vid middagsbordet och skojar och diskuterar. Jag kan ha svårt att ta initiativ till att göra saker, något jag behöver peppas till! Jag har problem med mitt korttidsminne (men bra långtidsminne), vilket gör att jag t.ex kan glömma om jag borstat tänderna men minns varje rubrik i mina favorit filmer Lord of the Rings. Jag tycker om att skriva på min dator, titta på film, lyssna på och prata om musik. Jag älskar Coca cola och pizza, och min snusdosa ligger aldrig långt ifrån mig.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Kooperativet Vilja

Placering

Staffanstorp

Kontaktperson

Kooperativet Vilja

Dela jobbannonsen

Anmäl annons