Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kvinnlig boendestödjare sökes omgående

Kvinnlig boendestödjare sökes omgående

Assistans Med Kvalitet i Sverige AB · Stockholm · Ansök senast 24 feb.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

#jobbjustnu

Är du sugen på att jobba med något nytt? Brinner du för att hjälpa andra i vardagen och söker nya utmaningar?

Vi söker en boendestödjare på 50% inom socialpsykiatrin som kan börja omgående. Kan höjas på sikt om önskas.

Boendestöd är en insats enligt Sol. Insatsen syftar till att ge stöd och verktyg till att kunna hantera vardagslivet med målsättning att individen på sikt ska kunna klara vardagen så självständigt som möjligt.

Arbetsuppgifter:

Att arbeta som boendestödjare innebär att stödja, motivera och hjälpa utifrån den enskildes behov så att den enskilde kan leva ett så självständigt liv som möjligt. Boendestödet utförs i den enskildes hem eller utanför hemmet utifrån individuella insatser. Tillsammans med varje individ arbetar vi mot deras individuellt uppsatta mål, utifrån genomförandeplan och beställning. I arbetet ingår social dokumentation, uppdatera rutiner enligt gemensamma beslut samt upprättande av genomförandeplaner.


Arbetsuppgifterna är varierande och du som boendestödjare måste vara flexibel och kunna växla arbetssätt under dagen, beroende på vilken kund du möter. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är att ge kunden stöd vid myndighetskontakter och läkarkontakter men också stödja vid vardagliga situationer så som matlagning, städning, planering av inköp och vissa enklare ekonomiska göromål.


UTBILDNING ÄR ETT KRAV! Vi söker dig som är undersköterska, har gått barn och fritid, vård och omsorgsprogrammet, socionom eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

För att lyckas i uppdraget krävs det att du är trygg, stabil och har ett professionellt förhållningssätt och jobbar pedagogiskt. Du tar initiativ, motiverar och stöttar individen i att uppnå sina mål. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. I ditt arbetssätt är du flexibel utifrån individens behov av stöd och du har kunskap inom området. Då arbetet innehåller ensamarbete är det viktigt att du kan arbeta självständigt och har förmågan att snabbt fatta beslut i olika situationer.​

Du har mycket goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift då vi har dokumentationskrav. Vi arbetar hemma hos våra kunder i deras bostad. Vi har avtal med Stockholms stad, så arbetsplats varierar i olika stadsdelsförvaltningar tillhörande Stockholms stad.

Arbetstiden varierar och är förlagd VARDAGAR mån-fre mellan 8-20.

Körkort och tillgång till egen bil är ett önskemål och stort plus.

Bifoga personligt brev, CV, och om du har tillgång till bil i din ansökan. Endast en inskickad ansökan per sökande tack, är ingen fördel att skicka 5-10 ansökningar på samma annons.

Eventuella frågor gällande tjänsten besvaras endast via mail.

VILL EJ BLI KONTAKTAD AV SÄLJARE

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Assistans Med Kvalitet i Sverige AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Assistans Med Kvalitet i Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons