Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kvinnlig assistent sökes (även 1 vikarie) till en kund i Borlänge.

Kvinnlig assistent sökes (även 1 vikarie) till en kund i Borlänge.

Shamsen omsorg AB · Gagnef · Ansök senast 16 dec.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Shamsen omsorg AB är ett assistansbolag i Dalarna med huvudsäte Djurås. Vi vill bidra till att människor som är i behov av stöd får möjlighet att leva ett rikt liv i en fungerande vardag. För våra medarbetare är det kundens perspektiv och prioriteringar som kommer i främsta rummet.

Vi söker nu personliga assistenter till en kund i 50 års åldern i Borlänge. Kunden har ett omfattande hjälpbehov och behöver ha med sig assistenter både ute och i hemmet. Kunden kommunicerar med blisstavla. Kunden är glad, och gillar resor, sport och att pyssla.

Vi söker kvinnliga assistenter som är empatiska, kreativa, lyhörda, initiativtagande, ansvarsfulla, flexibla, positiva, anpassningsbara efter kundens behov. Är du undersköterska är det en plus. Arbetet är dygn, dag, kvällar, överlappning och helger.

Du som blir erbjuden jobbet kommer att vara en del utav en nystartad grupp. Vårt mål är att bygga en trygg och säker grupp som kan ge kunden den vård hon behöver samt det lilla extra som sätter en guldkant på vardagen. Det är viktigt med personkemin mellan dig och kunden i förstahand och i andrahand mellan dig och medarbetarna.

Specificera i ansökan om du söker tillsvidareanställning eller timvikarie.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Shamsen omsorg AB

Placering

Gagnef

Kontaktperson

Shamsen omsorg AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons