Jobbsafari är en del avschibsted logo

KVD söker IT-Utvecklingschef!

Kvdbil AB · Göteborg · Ansök senast 24 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Kvdbil är en vägledande förnyare inom e-handel med begagnade bilar. Vi är även Sveriges största marknadsplats för begagnade bilar. Vår affärsidé är enkel; att effektivt förmedla begagnade fordon, till förmån för både köpare och säljare. Fordonsbranschen i stort genomgår just nu en omvandling för att kunna möta nya kundbehov och beteenden med ny teknik. Vi på Kvdbil behöver möta dessa förändringar med nya lösningar som adresserar hållbarhet, effektivitet och nya nyttjandeformer.

Nu söker vi dig som är redo att ta dig an och leda vårt utvecklingsteam hos oss på Kvd IT! Du får samtidigt möjligheten att vara med och påverka och växa i ett bolag med en otroligt spännande tillväxtresa i en bransch som verkligen håller på att förändras i grunden!

KVD IT...

...är en avdelning inom Kvdbil som består av två team, ett driftsteam och ett utvecklingsteam. Driftsteamet arbetar främst med servrar och "kontors-IT" medan Utvecklingsteamet arbetar med utveckling och underhåll av våra siter och egenutvecklade affärssystem. Nu vill vi vässa oss ytterligare..

Vi söker dig som..

... tycker att arbeta med teknik är det roligaste som finns samtidigt som du inser att det är människor som driver affären och i skärningspunkten mellan dessa två, där finns IT utveckling! Du har ett agilt mindset och gillar att det händer mycket på jobbet. I den här rollen kommer du att växla mellan arbetsuppgifter som att med ett coachande ledarskap, arbeta med att utveckla personalen till att bidra med hur vi skall utveckla och förbättra våra tjänster.

Vi tror att du...

...började din karriär som utvecklare och arbetat med webutveckling. Efter något år började du mer och mer arbeta med att ta fram lösningar på de uppgifter som ditt team skulle utveckla och du började arbeta mer med process och arkitektur. Du har nu gjort det här ett tag och det börjar bli dags att ta ett nytt steg och axla personalansvar eller att gå vidare och ta sig an en större chefsutmaning.

Vi anser att...

... IT utveckling är ett teamarbete och att när vi samarbetar så presterar vi som bäst. Vi är noggranna och tar ansvar för den funktionalitet som levereras. Vi är omtänksamma om våra kunder och användare genom att vi sätter oss in i hur våra produkter skall användas när vi utvecklar samtidigt som vi är drivande i arbetet med att förbättra våra produkter och att göra dem så användarvänliga som möjligt.

Vi söker dig som vill vara en del av oss, du delar våra värderingar om att hjälpas åt och att prestigelöst leda vårt utvecklingsteam, delar frikostigt med dig av din kunskap och du lyssnar gärna på andras. Du bryr dig genuint om människor och att tekniska lösningar skall vara bra för både kunden och interna användare.

Du erbjuds...
  • möjlighet till utveckling, där din egen drivkraft och nyfikenhet att göra saker bättre, blir avgörande för dig i vårt växande bolag.
  • tillgång till en ovärderlig kunskapsbank och en omfattande kollektiv kunskap. Med andra ord kommer du att utveckla din kompetens både på djupet och på bredden, och därmed känna dig rustad inför framtidens utmaningar
  • möjligheter till ett varierat och spännande arbete i ett företag som aktivt arbetar för en hållbar utveckling och ett mer hållbart samhälle.
  • Ett högt och händelserikt tempo, som särskilt passar dig som trivs med förändringar och ett klimat av nyskapande.
Hållbar utveckling...

Hållbarhet är viktigt för Kvd! Vi samarbetar bland annat med Chalmers industriteknik för att göra bilbranschen mer hållbarhetsinriktad och uppmuntra till nya lösningar som moderniserar vår bilpark och därigenom minskar utsläppen. Kvdbil har även ingått partnerskap med 2030-sekretariatet, som arbetar för att Sverige ska nå en fossilberoende fordonsflotta 2030.

En av hörnstenarna för hållbar utveckling är givetvis även våra medarbetare, vår arbetsmiljö och etik. Våra tillväxtambitioner är beroende av att vi erbjuder en attraktiv arbetsmiljö för befintliga och nya medarbetare. Vi är en samverkande och kunddriven organisation som ska präglas av att vi är nytänkande, omtänksamma, drivande och enkla.

Varför Kvdbil?

I härliga lokaler på Kilsgatan 4 sitter "under normala omständigheter" ca 100 framtida kollegor som gärna bryter av med en god kopp kaffe, ett härligt skratt och om du vågar kanske tom en pingismatch eller löparrunda. Kulturen är varm och man kan riktigt höra hur energin studsar mellan väggarna. Vi har ett bra kollektivavtal, ett schyst förmånspaket (t.ex. 4 000 kr i friskvårdsbidrag) och titt som tätt bjuds det på olika personalevenemang. Vi jobbar hårt för att uppnå våra mål och vi tar hand om varandra. Vi vet att det är viktigt att nå resultat. Och vi når bättre resultat om vi också har roligt på jobbet!

Övrigt

Plats: Kilsgatan 4, Göteborg

Start: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Vi behandlar ansökningarna löpande så sök tjänsten redan idag!

Sök tjänsten och läs mer om Kvdbil på jobb.kvd.se

I den här rekryteringen har vi valt annonsering och kanaler och tackar därför vänligen men bestämt nej till direktkontakt med försäljare och rekryteringsföretag.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Kvdbil AB

Placering

Göteborg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons