Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kvarngården söker behandlingspedagog/socialpedagog!

Kvarngården söker behandlingspedagog/socialpedagog!

3O Kvarngården AB · Hörby · Ansök senast 5 apr.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Kvarngården är ett behandlingshem som tar emot klienter med samsjuklighet från 20 år och äldre. Vi arbetar integrerat med missbruket och den psykiska ohälsan och vår grund och övergripande metod är MI. I behandlingen ingår KBT med färdighetsträning för förbättrad psykisk hälsa samt missbruksbehandling som grundar sig i beroendesjukdomen. Vi har ett multidisciplinärt team med bred erfarenhet av målgruppen och vi ser olikheterna hos personalen som en tillgång.

Kvarngården är en arbetsplats som bygger på grundläggande värderingar om alla människors lika värde och den egna förmågan till förändring och ökad självständighet.

Vi söker dig som är behandlingspedagog/socialpedagog eller likvärdig utbildning. Du kommer att arbeta i team där du verkar som kontaktperson till ett antal klienter. Det innebär att du tillsammans med behandlingsansvarig är delaktig i klientens planering och behandling med egna specifika ansvarsområde och uppdrag. Utöver detta kommer du att vara delaktig i det dagliga arbetet för alla klienter på avdelningen såsom vardagliga rutiner, stödjande samtal, aktiviteter och dokumentation.

Arbetet kräver både flexibilitet som förmåga att hålla ramar och struktur. Erfarenhet från målgruppen och MI är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi arbetar efter 5 veckors schema med helgtjänstgöring 2/5 veckor. Det finns möjlighet att justera tjänsten 80% - 100% efter önskemål. Vi kommer att tillämpa löpande urval.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

3O Kvarngården AB

Placering

Hörby

Kontaktperson

3O Kvarngården AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons