Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kvälls- och nattpatrull timanställning

Klar T AB Göteborg · Linköping · Ansök senast 30 maj

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker nu en sjuksköterska som vill jobba vid behov till vår jourbil i Gävle.

Klara Team är en sjuksköterskeorganisation. Vi på Klara Team arbetar med att förse äldreomsorgen med sjuksköterskepatruller under kvällar och nätter inom äldreomsorgen i Stockholmsområdet, Gotland, Gävle, Östergötland, Göteborgsområdet samt Skåne.

När du arbetar i vår sjuksköterskepatrull har du ett självständigt och omväxlande arbete. Du ansvarar för hälso- och sjukvårdsinsatser på ett antal äldreboenden och LSS enheter där du gör både akuta och planerade insatser. Alla jourbilar är områdesvis uppdelade.

Eftersom du jobbar med samma enheter lär du känna personalen och många av de patienter som bor där. Detta medför en trygghet både för dig själv och våra kunder.

Arbetstiden är förlagd 16:00 - 24.00, aktiv arbetstid och 00.00 - 08:00, beredskap. Du utgår från hemmet och återgår dit när uppdaget är slutfört.

Vår vision är att ”Vi gör världen lite bättre, en människa i taget”. De värderingar som genomsyrar all Ambeas verksamhet kan beskrivas i fyra nyckelord. Dessa är respekt, enkelhet, ansvar och kunskap.


Intervjuer och tillsättande av tjänst sker löpande under ansökningstiden.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Klar T AB Göteborg

Placering

Linköping

Kontaktperson

Klara T AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons