Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kvalitetstekniker

Bosch Thermoteknik AB · Tranås · Ansök senast 20 dec. (19 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning


Företagsbeskrivning

Bosch Home Comfort Group i Tranås utvecklar, tillverkar och säljer värmepumpar för den europeiska marknaden. Vi är cirka 1200 medarbetare och utgör en del av den stora Boschkoncernen som består av cirka 420 000 medarbetare världen över.

Vi arbetar med hållbar förenkling av vardagen där stort fokus ligger på miljö, innovation och utveckling. I Tranås finns en produktionsenhet och ett kompetens- och R&D center. De värmepumpar vi tillverkar hämtar energi från olika källor - berget, vattnet eller luften. Vi arbetar för att ständigt ligga i framkant och bidrar till hållbar energi och en bättre miljö med målet att skapa en förenklad vardag för våra kunder. Kort sagt, vi skapar teknologi som är ”Invented for life”.


Jobbeskrivning

Ditt bidrag till något stort:

Som kvalitetstekniker på Bosch Home Comfort Group kommer du att arbeta med analys/testning av fältreturer, rapportskrivning och återkoppling till berörda avdelningar och därmed stötta i reklamationsprocessen. I arbetet ingår även vidareutveckling av testmetoder och testutrustning för komponenter.

Utöver detta kommer du även att arbeta med statistikuppföljning för komponenter under ditt ansvarsområde och delta i förbättringsarbete på dessa


Kravspecifikation

Vad som utmärker dig:

För att lyckas i denna tjänst ser vi att du:

  • Är självgående, analytisk och har en förmåga att kunna ha många bollar i luften.
  • Har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och har goda kunskaper i svenska och engelska.
  • Har goda kunskaper inom IT, Microsoft Office

Vi ser det som meriterande om du dessutom har:

  • Teknisk bakgrund i form av erfarenhet av liknande tjänster.
  • Erfarenhet från tidigare kvalitetsarbete är ett plus.

Teknisk utbildning på yrkeshögskola eller universitet


Ytterligare information

Vad din framtida arbetsplats erbjuder dig:

På Bosch bryr vi oss, om dig, vår verksamhet och vår miljö. Vårt löfte till våra medarbetare är bergfast. Vi växer tillsammans i otaliga roller, positioner och möjligheter och vi är intresserade av att utveckla "hela dig", inte bara dig som är klockan 7-16 - För livet handlar om balans.

På Bosch firar vi dig. Det är våra medarbetare som gör oss anmärkningsvärda. Därför kompenserar vi din insats med konkurrenskraftiga lönepaket, attraktiva förmåner, tjänstepension, flextid, smart work, friskvård och ett uppriktigt "tack". Vår framgång är din framgång. Låt oss fira tillsammans.

Gå med och känn skillnaden. #LikeABosch

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bosch Thermoteknik AB

Placering

Tranås

Kontaktperson

Bosch Thermoteknik AB

Dela jobbannonsen