Jobbsafari är en del avschibsted logo

kvalitetstekniker

JAN UDDÉN AB · Jönköping · Ansök senast 28 apr.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du arbeta med maskinbearbetade delar till världens främsta racingteam inom bland annat Formel 1 och Moto GP?På Jan Udden AB har vi levererat racingdetaljer sedan 50 år tillbaka från vår anläggning i Mora. Vi producerar högkvalitativa maskinbearbetade delar i främst stål och aluminium. Vårt framgångsrecept bygger till stor del på vårt genuina kvalitetsarbete och det har vi uppnått genom att förena en gedigen hantverkskänsla, erfarenhet och kompetens hos personal med avancerad teknologi och kvalitetsmaskiner. För oss handlar kvalitet om mer än bara detaljen som produceras. Begreppet innefattar omsorg om varje kund och medarbetare, leveranssäkerhet och byggande av långsiktiga och stabila affärsrelationer.

Vi tillverkar mestadels korta serier med höga krav på finish och precision med hjälp av våra 3-, 4- och 5-axliga fräsmaskiner med palettsystem, svarvar med dubbla revolvrar, drivna verktyg och heningsmaskiner. Våra mätverktyg kalibreras kontinuerligt och vårt kvalitetssystem är integrerat direkt i produktionen.

Vi har stort kunnande och bred erfarenhet av att bearbeta många olika material, som aluminium i olika legeringar, magnesium, stål, rostfritt, koppar, mässing och plast.

För att möta våra kunders behov kontrollerar och dokumenterar vi ständigt alla led i vår produktion. Kontinuerligt förbättringsarbete borgar för vår kompetens och utvecklar ytterligare våra produktionsmetoder inför framtiden

Du kommer att ansvara för efterlevnad av produktkvalitet, identifiera och agera på kvalitetsutmaningar i vår produktionslinje. Kvalitetsteamet säkerställer kvaliteten i produkterna via kontroller satta på fastställda testfrekvenser, och tillsammans med produktionsplanering.

Som en av våra två kvalitetstekniker kommer du att arbeta nära vår produktionspersonal . Även om arbete i skift inte krävs för närvarande, förväntas denna situation förändras när verksamheten ökar inom kort. Flexibilitet och vilja att göra övertid för att täcka produktionstoppar förväntas av dig samtidigt som du har frihet under ansvar. Det primära målet för oss är att bidra till att säkerställa kvalitet längs alla produktionssteg och produktresultat för att skapa en stabil processmiljö under produktionen.

Du kommer att ansvara för att produktionsprocesser och att våra produkter uppfyller våra kunders kvalitetskrav .

Generellt har du erfarenhet av kvalitetskontroll och relevanta tekniska tillämpningar, tidigare erfarenhet i produktionsmiljö är ett måste tror vi. Har du någon form av teknisk bakgrund eller utbildning är det ett stort plus. Är du en noggrann teamspelare med stort ansvarstagande och vill ha en av våra viktigaste roller så är vi supernyfikna på dig.

Som person är du starkt målinriktad, nyfiken och ivrig att driva innovation. Din passion, ditt detalj- och kvalitets orienterade synsätt är en del av ditt DNA. Du kommer att få chansen att påverka våra processer och vara med och besluta om förbättringar. Vår organisation värdesätter individuella talanger för att få saker att hända.

Kvalitetsteknikern är en viktig medlem av kvalitets- och produktionsteamen och kommer att vara en viktig del till Jan Udden AB framtida utveckling.

Vi erbjuder heltidsanställning med fast lön som är möjlig att påverka genom egen utveckling, vi har kollektivavtal . Startdatum är när vi hittar rätt person. , det är meriterande om du behärskar engelska i tal och skrift.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

JAN UDDÉN AB

Placering

Jönköping

Kontaktperson

Jan Uddén AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons