Kvalitetskoordinator mot QC till pfizer i strängnäs

Randstad · Strängnäs

·

Ansök senast 11 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

Har du lång erfarenhet av GMP reglerad miljö och labbvana från kvalitetsanalyser? Har du starka ledaregenskaper och drivs av att jobba operativt? Just nu söker vi kvalitetskoordinator till en av våra
kunder inom läkemedelsindustrin i Södertäljeområdet. Som kvalitetskoordinator kommer du ingå i teknikorganisationen och vara del i att utveckla produktionsanläggningen och fabriken.

Randstad Life Sciences är specialister inom naturvetenskap. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher.
Hos Randstad Life Sciences står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter.

Vi välkomnar även fåmansbolag som är intresserade av att gå in som underleverantörer till Randstad Life Sciences att söka.

Ansvarsområden

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Ansvara för det dagliga arbetet i anläggningen
• Självständigt leda, delta i och utföra kvalificeringsaktiviteter (IOQ)
• Driva ändringsärenden
• Förvalta anläggningsdokumentation (riskanalyser, periodiska granskning, CE-dokumentation mm)
• Utreda och driva förbättringsarbete, säkerhets-, hälsa – och miljö-händelser samt produktionsrelaterade avvikelseutredningar.
• Planering av övriga underhållsaktiviteter/projekt vid underhållsstopp
• Skapa underhållsplaner (arbetsorder, reservdelar, serviceavtal) tillsammans med kund
• Periodisk granskning (underhåll, avtal, livstid och omvärldsbevakning )

Arbetstider

Uppdraget är 9 månader. Merparten av arbetet utförs på site med möjlighet att utföra vissa uppgifter på distans. Som konsult hos Randstad Life Sciences erbjuder vi en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning och uppdraget på Pfizer blir ditt första. När uppdraget tar slut arbetar vi tillsammans för att hitta nästa spännande och utvecklande uppdrag till dig!

Kvalifikationer

Vi söker dig som har Civil/högskoleutbildning inom teknik, kemi eller motsvarande område, alternativt lång arbetserfarenhet (5-10 år) från GMP-styrd laborativ verksamhet. Du som söker har flerårig arbetslivserfarenhet från processindustri där läkemedelstillverkning och arbete enligt GMP är mycket meriterande. Du har erfarenhet av att arbeta operativt såväl som strategiskt och trivs i en koordinerande roll. Du har kunskap och erfarenhet av att implementera systematiska arbetsprocesser. För att kunna utföra dina arbetsuppgifter på ett tillfredsställande sätt bör du ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Du som söker är noggrann och har god förmåga att kommunicera och dokumentera. Vidare ser vi att du besitter en god förmåga att jobba i team och samtidigt har förmågan att driva ditt egna arbete. För att lyckas i rollen är du prestigelös och resultatorienterad. Arbetsuppgifterna kan komma att förändras från dag till dag, därför ser vi också att du är flexibel och anpassningsbar inför nya utmaningar.
Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Om du har rätt profil uppmanar vi dig att inte vänta med din ansökan utan skicka in den omgående då intervjuer och urval görs löpande.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan

Sista ansökningsdag är 2020-12-11, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. Vi kan på grund av GDPR tyvärr inte ta emot ansökningar via e-mail.
För information: Martina Altman, Talent Sourcer, martina.altman@randstad.se

Om företaget

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Strängnäs

Kontaktperson

Randstad AB

Vid ansökan:Ange referens 201312377 i din ansökan