Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kvalitetsingenjör

Fogmaker International AB · Växjö · Ansök senast 15 dec. (7 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vi förstärker nu vår kvalitetsorganisation och söker en:
Kvalitetsingenjör

Ditt uppdrag
Fogmaker utvecklar, producerar och säljer en säkerhetsfunktion. Detta ställer höga krav på samtliga processer i affären – våra egna, leverantörernas men också våra återförsäljares processer.

Som kvalitetsingenjör är du ansvarig och samordnare för processerna Efterlevnad av krav (flera typer av revisioner) samt Avvikelsehantering. Det vill säga, du är kontrollinstans för vår förmåga att efterleva kraven från ägare, kunder, certifieringsorgan och andra intressenter i hela kedjan: Fogmakeraffären.

Du är också ansvarig för att ta emot, fördela, leda och följa upp Kundavvikelser och Interna avvikelser samt ta emot, analysera och fördela förbättringsförslag

Vem är Du?
Vi tror att du är civil- eller högskoleingenjör alternativt har du motsvarande erfarenheter.

Vi letar efter dig som är självgående och ambitiös, som tar initiativ och har förmåga att fullfölja. Du har kunskaper inom kvalitet som tex Six Sigma, statistik, kapabilitetstudier och metoder för grundorsaksutredning. Erfarenhet av ISO 9000, ISO 14001, IATF 16949, att ta emot tredjeparts revisioner och genomföra interna revisioner är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av montering och fordonsindustrin. Givetvis pratar och skriver du flytande svenska samt klarar professionell kommunikation på engelska.

Dina personliga egenskaper värderas högt. Du har ett helikopterperspektiv och en förmåga att med ett långsiktigt perspektiv kunna sätta upp mål för vårt kvalitets- och miljöarbete.

Låter det intressant?
Vill Du veta mer – hör gärna av dig till mig, Axel Carlsson, Operation Manager, axel.carlsson@fogmaker.com eller 072 – 249 9044.

Din ansökan skickar Du senast 2021-12-15 in till vår HR-chef birgitta.mattsson@fogmaker.com

OBS! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp för utannonserad tjänst!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Fogmaker International AB

Placering

Växjö