Kvalitetsingenjör till Orkla Foods i Kungshamn

Orkla Foods Kungshamn

·

Ansök senast 28 feb. (3 dagar kvar)

KVALITETSINGENJÖR TILL ORKLA FOODS I KUNGSHAMN

Arbetsuppgifter

Som kvalitetsingenjör på Orkla Foods i Kungshamn får du chansen att arbeta med marknadsledande produkter med fördelarna av den lilla organisationens flexibilitet och helhetsansvar i kombination med den stora organisationens resurser.

I tjänsten som kvalitetsingenjör kommer du ingå i ett team på kvalitetsavdelningen där dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:
  • Driva kvalitets- och miljöarbetet samt fånga upp och lösa olika typer av kvalitetsproblem i produktionen
  • Att utbilda produktionspersonal i kvalitets- och miljöfrågor
  • Vara aktiv deltagare vid kvalitets- och miljörevisioner
  • Vara en aktiv deltagare i olika förbättringsprojekt
  • Stötta produktutvecklaren när processen är utvecklad och ska implementeras i produktionen
  • Kontinuerlig uppdatering av ledningssystemet
Personliga egenskaper och kvalifikationer

Vi söker dig som är högskoleutbildad med inriktning mot kvalitet, livsmedel eller motsvarande och som har relevant arbetslivserfarenhet. Ett stort intresse för kvalitet och miljöfrågor är en förutsättning och tidigare erfarenhet av kvalitetsarbete inom tillverkande industri är meriterande. Det är ett stort plus med kunskap och erfarenhet av HACCP, livsmedelshygien, grundläggande mikrobiologi, tillämpning av livsmedelslagstiftningen samt miljö. Du har goda IT kunskaper och har lätt att kommunicera både i tal och skrift på både svenska och engelska.

Vidare ser vi att du är drivande, självständig och bra på att samarbeta samt skapa goda relationer med andra. Du är serviceinriktad, strukturerad och noggrann men samtidigt flexibel och gillar problemlösning. Självklart har du en positiv attityd och är ansvarstagande.

Om tjänsten

Tjänsten är ett konsultuppdrag och du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos Orkla Foods i Kungshamn. Det finns stora möjligheter till förlängning och till anställning direkt av Orkla Foods i Kungshamn.

Det är ett heltidsarbete med start omgående. Arbetstiderna är dagtid 07:00-16:30 måndag till torsdag, och på fredagar 07:00 till 13:00.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Orkla Foods Kungshamn