Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kvalitetsingenjör till Hillrom Luleå

Liko AB · Luleå · Ansök senast 23 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

”Varje dag förbättrar vi livet för patienter och deras vårdgivare runtom i världen”

Hillrom är ett världsledande medicintekniskt företag som utvecklar, tillverkar och säljer medicinskteknisk utrustning och service till vård- och omsorgsindustrin. Hillrom finns i över 100 länder och har mer än 10 000 medarbetare. I vår anläggning i Alvik, Luleå producerar vi personlyftar, lyftselar och andra tillbehör. Våra produkter används för att lyfta och förflytta rörelsehindrade personer vid äldreboenden, specialskolor, sjukhus och i hem över hela världen.

Nu söker vi en Product Quality Engineer (PQE). Vi erbjuder en utmanande roll i ett världsledande företag i internationell miljö där det finns goda möjligheter till personlig utveckling.

Som PQE arbetar du i nära samarbete med vår produktion, eftermarknad och leverantörsbas för att säkerställa att de produkter vi tillverkar möter nuvarande och framtida kvalitetskrav. Du ansvarar för att kontinuerligt identifiera, utvärdera och förebygga risker och kvalitetsbrister. Du har en viktig del i att säkerställa att vår produktion fungerar problemfritt och att produkterna håller en hög och jämn kvalité. I tjänsten innefattar även ansvar för att genomföra analyser av verksamhetens utfall, utbilda verksamheten i kvalitetsmetoder, verktyg och rutiner samt genomföra revisioner.

Ständig förbättring är något som genomsyrar vår verksamhet och du förväntas arbeta aktivt med att identifiera förbättringsområden och driva egna projekt. Du är även en aktiv deltagare i andra avdelningars projekt som kan gälla exempelvis implementering av nya produkter i produktion, kostnadsbesparingar eller förändringar på befintlig produktportfolio. Vi arbetar i enlighet med LEAN, vårt ledningssystem och vår kultur präglas av ständiga förbättringar och problemlösning. Vi välkomnar problem; för när vi identifierar problemen kan vi hitta lösningarna.

Vi söker dig som är civilingenjör och har erfarenhet av strategiskt och operativt kvalitetsarbete. Erfarenhet från medicintekniska industrin samt/eller praktisk erfarenhet från arbete i tillverkande verksamheter som är certifierade enligt kvalitetsledningssystem som ISO9001 är meriterande.

Till din natur är du initiativtagande, självgående med ett strukturerat arbetssätt kombinerat med ett ständigt förbättringstänk. Du har en förmåga att kunna prioritera och ha en helhetssyn av verksamheten. Du är duktig på att inhämta detaljkunskap om regulatoriska krav, har färdigheter i analytiskt beslutsfattande och en fallenhet för problemlösning.

Du motiveras av utmaningar och trivs i en miljö med högt tempo och energi. Du är villig att utvecklas inom företaget och ser dig själv som en framtida ledare. Vi förutsätter att du har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra och att du har en förmåga att motivera dina arbetskollegor.

Är du intresserad? För ytterligare information är du välkommen att kontakta Andreas Persson, Quality Director, andreas.persson@hillrom.com. Vid frågor kring rekryteringsprocessen kontakta Linnea Larsson, linnea.larsson@hillrom.com.

Sista ansökningsdag är 23 maj. Du söker via vår hemsida: www.hillrom.com .

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Liko AB

Placering

Luleå

Kontaktperson

Liko AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons