Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kvalitetschef

Smurfit Kappa Sverige · Eslöv · Ansök senast 21 juli

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Kort om tjänsten

Smurfit Kappa söker en Kvalitetschef till sin verksamhet i Eslöv. Har du erfarenhet av kvalitetsarbete i en producerande verksamhet? Har du även kunskaper om livsmedelssäkerhet? Trivs du med att driva ett kontinuerligt förändringsarbete för att säkra och utveckla processer och arbetssätt? Är du dessutom en kommunikativ och lösningsorienterad lagspelare som är noggrann och strukturerad? Då kan detta vara jobbet för dig!

Som Kvalitetschef ansvarar du för att säkra och utveckla verksamhetens processer och rutiner så att kvalitetsbrister minimeras, och du leder och driver livsmedelsgruppens arbete. Du arbetar proaktivt mitt i verksamheten, och du kommunicerar löpande även med externa kontakter och kolleger på andra siter inom Smurfit Kappa. Avvikelser som ändå detekteras hos kund eller internt administreras av dig, och du säkerställer att relevanta åtgärder genomförs och får avsedd verkan. Du är med i ledningsgruppen, och du rapporterar till platschefen i Eslöv.

Om verksamheten

Smurfit Kappa i Sverige täcker hela kedjan från papperstillverkning till konstruktion och produktion av säljande, effektiva och innovativa förpackningar och produkter i wellpapp och solidpapp. Smurfit Kappa Sverige AB utgör den svenska organisationen inom förpackningsdivisionen och har ca 700 anställda på 11 olika enheter med centrala funktioner i Eslöv. För mer info se www.smurfitkappa.se eller mikrosajten www.openthefuture.se.

Mer om tjänsten

Dina övergripande arbetsuppgifter som Kvalitetschef innebär att:
  • Säkra och utveckla processer och rutiner så att verksamhetens högt ställda kvalitetskrav kan uppfyllas
  • Administrera kundavvikelser och interna kvalitetsärenden
  • Genomföra internrevisioner
  • Vara ansvarig för externa och interna revisioner samt för kundrevisioner och uppföljningar
  • Arbeta med ständiga förbättringar inom ansvarsområdena
  • Samverka med kolleger på andra Smurfit Kappa-siter, och införa "best practice"
  • Driva förbättringsmöten
  • Utveckla och använda externa kontakter som kan vara av värde för verksamheten
Din profil

I rollen som Kvalitetschef är det ett krav att du har erfarenhet av strukturerat och framåtriktat kvalitetsarbete i en producerande verksamhet. Du bör också ha en relevant teknisk utbildning. Du har arbetat med livsmedelssäkerhet, och du har kunskaper om FSSC 22000 och HACCAP. Du har erfarenhet av revisioner, både interna och externa, och du kan på ett pedagogiskt sätt involvera och engagera berörda personer i revisionerna och det efterföljande förbättringsarbetet. Har du dessutom kunskaper inom arbetsmiljöarbete är det meriterande då man periodvis stöttar eller ersätter inom området.

Som person är du positiv och nyfiken samtidigt som du är ansvarstagande, noggrann och analytisk. Du trivs i produktionsmiljön där du på ett naturligt sätt agerar tillsammans med kolleger och medarbetare. Du är självgående och bra på att planera din egen tid, och du genomför både större och mindre uppgifter inom ditt ansvarsområde på ett självklart sätt. Din datorvana är god, och du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Ansökan

Välkommen att söka ett utvecklande och omväxlande arbete! Du söker tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.se med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Smurfit Kappa Sverige

Placering

Eslöv

Dela jobbannonsen

Anmäl annons