Kvalitetschef till Ahlstrom-Munksjö

Ahlstrom-Munksjö · Ljusnarsberg

·

Ansök senast 11 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du vara med och utveckla kvalitetsarbetet inom Ahlstrom- Munksjö? Har du erfarenhet inom pappers- och massaindustrin och vill arbeta i ett företag med högt i tak och möjlighet att påverka ?

Hos Ahlstrom-Munksjö i Ställdalen får du det bästa av två världar - du får en spännande roll där du har möjlighet att påverka samtidigt som du har förmånen att tillhöra en stor koncern. Varmt välkommen med din ansökan!

Ahlstrom-Munksjö erbjuder dig!

Vi är stolta över att vara ett globalt företag som bedriver verksamhet på anläggningar och kontor i 14 länder runt om i världen. Vi sätter värde på mångfald och på de olika sätt som skillnader mellan människor kan bidra till en rikare, mer kreativ och mer produktiv arbetsmiljö. Vi ger våra anställda eget ansvar och uppmuntrar till professionell och personlig utveckling. Vi vill vara en prioriterad arbetsgivare och en organisation som aldrig slutar ta till sig kunskap. Ahlstrom-Munksjö har idag totalt 8.000 anställda. Vi vill även att du som bor utanför Ljusnarsbergs kommun skall få de bästa möjligheterna att arbeta hos oss, därför erbjuds du ett pendlarkort på SJ där du får räkna restiden som arbetstid när du jobbar på tåget. Det finns fina förbindelser och flera tågstopp i Ställdalen varje dag.

Arbetsuppgifter

I rollen ingår personal- och kompetensutvecklingsansvar för fem medarbetare, samt att leda ytterligare ett team som arbetar med produktutveckling och teknisk kundservice. Du skapar förutsättningar för medarbetarna till ett effektivt arbete och egen utveckling.

Du har produkt- och processansvar samt säkerställer en effektiv arbetsprocess genom ett gott ledarskap där du skapar delaktighet och samarbete i gruppen. I rollen ingår även att arbeta för ett optimalt resursutnyttjande och säkra en hög tillgänglighet samt god produktkvalitet. Rollen samverkar med verksamhetens alla delar för att identifiera förbättringsmöjligheter och för att sprida arbetet med Lean inom organisationen. En annan viktig del i arbetet blir att delta i tekniska diskussioner och du blir företagets resurs för kvalitetssäkringen av produkter, processer och produktion.

Befattningen ingår i sitens ledningsgrupp och du rapporterar till platschef.

Vem söker vi?

För att lyckas i rollen krävs att du har erfarenhet av att arbeta med kunder såväl med leverantörer i kvalitetsfrågor. Du har även god praktisk erfarenhet och förståelse för både den kommersiella och tekniska sidan av kvalitetsarbete inom producerande verksamhet.

Du är förändringsbenägen i ditt ledarskap och har lätt för att ta till dig nya tankar och idéer. Du har dessutom ett strategiskt tänkande och god struktur i ditt arbete. Att arbeta kvalitetsmedvetet och fokuserat med bibehållet lugn i stressade situationer faller sig naturligt för dig. Som ledare är du trygg, förtroendeingivande, ödmjuk och uppskattar ett varierat arbete med mycket eget ansvar och hög servicenivå. Du har dessutom förmågan att bygga vinnande team och arbetar aktivt med att motivera och utveckla din personal.

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker tjänsten har en teknisk högskole-/universitetskompetens inom relevant område samt erfarenhet av liknande arbete från process- och/eller tillverkningsindustri.

Du är en trygg ledare med god problemlösningsförmåga och ser möjligheter till utveckling. Du har god planeringsförmåga, håller tidsramar och har ett ekonomiskt intresse - i syfte att nå uppsatta mål. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav, övriga språk är meriterande

Vi ser även att du har erfarenhet av att arbeta med processtyrning samt att du har arbetat med ISO 9001. För att lyckas i rollen har du även:
  • Erfarenhet av projektledning
  • Erfarenhet från pappers- och massaindustrin
  • Erfarenhet av arbete med Lean
  • Kunskap och erfarenhet av att arbeta med kvalitetsledningssystem
Ansökan och information

I den här rekryteringen har Ahlstrom-Munksjö valt att samarbeta med AxÖ Consulting. För frågor gällande tjänsten var vänlig kontakta, Linda Axäng tel. +46 79 340 54 42 alt. via mail, linda.axang@axoconsulting.se. Alla ansökningar kommer att behandlas konfidentiellt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering. Varmt välkommen med din ansökan, eller vet du någon som skulle passa ännu bättre? Tipsa dem gärna om tjänsten.

Ahlstrom-Munksjö i Ställdalen

Ahlstrom-Munksjö,Vi är specialiserade med våra två fibertygsmaskiner på att producera Nonwoven material. Dessa material är i stort baserade på råvaror från skogen. Materialet har flera användningsområden som bland annat wipes, trälaminering, color catcher, jordbruks- samt filterprodukter. Ställdalen har de senaste åren sett ett kraftigt ökat behov av produkterna. Ställdalen har idag totalt 140 anställda. Läs mer här: ahlstrom-munksjo.com

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök: www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ahlstrom-Munksjö

Placering

Ljusnarsberg