Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kvalitétschef, anställning omgående

Perfekta Industrier AB · Arvika · Ansök senast 31 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Som kvalitetschef hos oss är du en drivande kraft i det operativa och strategiska kvalitetsarbetet och du leder ett team bestående av, tekniker och mätoperatörer.

Du säkerställer att vi har en strukturerad process och samarbetar med både produktion samt kunder och leverantörer så att vi kan möta och överträffa de förväntningar som finns på våra produkter och tjänster. Att motivera och leda ditt team är en viktig del i ditt ansvarsområde och du stöttar i förbättringen av kvaliteten av våra produkter och ser till att vi löpande följer upp reklamationer och utbyten mot våra kvalitetsmål och är delaktig i arbetet med nya produkter. Du bygger också upp en struktur kring det standardiserade arbetet med ISO9001 och koordinerar arbetet utifrån dina kunskaper inom extern och intern revision.


Ditt övergripande ansvar inom området innefattar att ansvarar bland annat att svara i kundportaler och utbildningar för personal. Du sätter upp strategier och arbetar med måluppföljningar för hur vi ska kontrollera produkter som kommer från underleverantörer eller leverantörer och du agerar som kontaktperson.


Din profil

Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning, alternativt har du motsvarande kunskaper genom erfarenhet från arbete inom stålindustri eller tillverkande processindustri. Har du tidigare erfarenhet som intern revisor är det meriterande.

Tidigare erfarenhet från en ledande befattning är meriterande och det är också fördelaktigt om du har arbetat med IATF, ISO9001 och ISO14001. Då vi arbetar lokalt med globala kontakter är det viktigt att du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som utmärks av din kvalitetsmedvetenhet och genuina driv. Du har ett coachande och prestigelöst förhållningssätt och engagerar genom en öppen och tydlig kommunikation, samtidigt som du är flexibel och lyhörd i ditt bemötande. Du har ett strategiskt synsätt och förståelse för vikten av att prioritera arbetsuppgifter som gör skillnad och vi uppskattar och värdesätter ditt stora intresse för att utveckla vår verksamhet och människorna i den, vilket är nyckeln till framgång i denna roll.


Om Perfekta Industrier

Perfekta Industrier startades som ett järngjuteri redan 1954 och bearbetningen kom till 1969. 1993 lades gjuteriet ner och Perfekta satsning blev på bearbetning och processerna kring detta tex montering för att leverera en helhetslösning till slutkunden. Företaget flyttade från sina lokaler i Jössefors till nuvarande lokaler i Arvika 2016.

Perfekta är en kvalificerad leverantör med kompetens och modern maskinutrustning avsedd för serieproduktion av mekaniskt bearbetade detaljer.

Genom ett aktivt arbete med kvalitetsutveckling, logistik, produktionsteknik och effektiviseringar ska Perfekta förbättra och bibehålla sin konkurrenskraft på den globala marknaden.


Perfekta erbjuder

Flexibilitet, korta beslutsvägar, högt i tak och stora möjligheter till personlig utveckling. Har du intresse av att utvecklas och lära dig nya saker så ger Perfekta dig goda möjligheter till det.

Intervjuer kommer göras fortlöpande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Perfekta Industrier AB

Placering

Arvika

Kontaktperson

Perfekta Industrier AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons