Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kvalitetsansvarig till en av Sveriges största tandvårdskedjor

Distriktstandvården Sverige AB · · Ansök senast 30 nov. (1 dag kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vår framgångssaga fortsätter och det är bara tack vare våra duktiga, engagerade och målinriktade kollegor som gjort resan möjlig.

Distriktstandvården har som ambition att skapa något nytt inom en traditionell bransch. För våra patienter vill vi göra tandvården enklare, bättre och till en naturlig del av den egna friskvården. Vi vill förena hög kvalitet i vården med en genomtänkt serviceupplevelse. Distriktstandvården har över 30 kliniker i Stockholm och Uppsala. Att få våra patienter att tycka om tandvård är inte vår enda målsättning, vi bygger också en ny arbetsplats för dig som vill utveckla och utvecklas på jobbet.

I den expansionsfas vi befinner oss i behöver vi nu komplettera verksamheten med en Kvalitetsansvarig. Har du en entreprenörsanda, kvalitetsfokus samt en gedigen erfarenhet av tandvård passar denna tjänst dig perfekt.

Är du vår framtida kollega?

Som Kvalitetsansvarig på Distriktstandvården arbetar du som tandläkare samtidigt som du har det övergripande odontologiska ansvaret och ingår i Distriktstandvården strategiska ledningsgrupp. Du har lång klinisk erfarenhet och trivs med ansvar. Vårt breda behandlingserbjudande ger dessutom goda möjligheter för dig som vill utvecklas i sin yrkesroll som tandläkare.

Som person tror vi att du sprider positiv energi – något som ofta smittar av sig på människor du möter. Du är flexibel i ditt tankesätt och har lätt för att samarbeta när tillfället kräver. Stress är inget som biter på dig och du hanterar utmaningar på ett föredömligt sätt. Du har goda kommunikativa färdigheter och vet vikten av tydlig information.

Vid anställning lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser att:

Du besitter ett genuint odontologiskt kunnande.

Du är väl insatt i odontologisk utveckling och dess regelverk.

Du har ett affärsmässigt och hälsoekonomiskt perspektiv i din yrkesutövning.

Arbetsuppgifter

Ditt uppdrag är att tillsammans med företagets ledning utveckla Distriktstandvårdens odontologiska verksamhet och kvalitet utifrån våra riktlinjer och värdegrund. Du kommer leda förbättring-och förändringsarbete och aktivt arbeta med att säkerställa att klinikerna uppfyller kravet på hög odontologisk kvalitet. Tjänsten innefattar även sedvanliga arbetsuppgifter som tandläkare.

Anställningsvillkor

Heltid.

Tillträde efter överenskommelse.

Lön efter överenskommelse.

Vad vi erbjuder

Du får en trygg anställning med goda arbets- och lönevillkor samt goda villkor för både föräldraledighet och tjänstledighet. Hos oss får du också en av marknadens bästa pensionsavsättningar. Du får en individuell lönesättning och utbildningsplan. Det finns också goda möjligheter att klättra inom företaget.

Om Distriktstandvården

Distriktstandvården är en privat tandvårdsaktör med över 30 kliniker i Stockholm och Uppsala samt en klinik på Åland. Med 215 000 patientbesök om året och över 500 medarbetare har vi ett stort inflytande på tandvårdsmarknaden. Här erbjuds barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet, två specialistkliniker samt narkosverksamhet. Distriktstandvården grundades 2010 och är idag Stockholms snabbast växande tandvårdskedja.

Tjänsten är preliminärt förlagd i Stockholm, men möjlighet finns till placering på den klinik som passar dig bäst.

Skicka in din ansökan!

Välkommen med din ansökan senast 30 november 2021. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Distriktstandvården Sverige AB

Kontaktperson

Distriktstandvården Sverige AB