Kvalitetsansvarig sökes till LibaBröd!

StudentConsulting · Göteborg

·

Ansök senast 15 nov.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du en strukturerad person som trivs med att jobba efter tydliga mål i en föränderlig miljö? Har du erfarenhet av att arbeta mot uppsatta mål? Då är detta tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Du kommer jobba i ett strukturerat ramverk men vi ser gärna att du som person vill blicka utanför detta för att utveckla verksamheten. Som person är du strukturerad och organiserad men också flexibel då du trivs med snabba förändringar. I denna roll kommer du få varierat arbete ute i produktionen och du kommer arbeta med engagerad personal med olika bakgrunder så är det viktigt att du har stark kommunikationsförmåga där du förklarar på ett pedagogiskt och tydligt sätt.

LibaBröd är FSSC 22000 certifierade. Vi söker nu en kvalitetsansvarig - där arbetsuppgiften är att medverka i kvalité och matsäkerhetsaktiviteter/projekt samt att leda detta arbete. Detta innefattar bland annat:
  • Vidta åtgärder (tillfälligt stoppa produkter för konsultation med kvalitetsansvarig) i frågor om relaterade till säkerhet och kvalité.
  • Vara ute på fältet och ta prover.
  • Du kommer ha ansvar över kvalité och mätsäkerhetsaktiviteter/projekt och att de är klara inom utsatt tid.
  • Du kommer ha ett kontinuerligt samarbete med kollegor. Du kommer även rapportera avvikelser och liknande ärenden.
  • Rollen innebär även att du är QFSM och kvalitetsansvarig med kommunikation mellan inköp och leverantörer angående kravdokument. Här ingår utvärdering av produkter och tjänster samt stötta kvalitetsansvarig i dialog med leverantörer för att specificera kvalité och säkerhetskrav för råvaror.
  • Arbetsuppgifterna innehåller även att jobba i TEAM inom QFSM med lagliga uppdateringar och tillägg. Vid behov även stötta i att integrera uppdateringar och ändringar.
  • Samla statistik inför möten.
Detta söker vi:

Du behöver ha utbildning inom livsmedelshygien och certifieringar. Det är meriterande om du har minst 3 års erfarenhet inom livsmedelsbranschen. Det är även meriterande om du har studerat och eventuellt arbetat med högre standarder . Ett krav är att du kan flytande engelska samt goda kunskaper i svenska språket och vi tror att du trivs i en roll där arbetar tillsammans i team.

För att passa i rollen som kvalitetskontrollant tror vi att du är en trygg och självständig person med en positiv attityd. Som person är du även strukturerad, samtidigt som du är flexibel och trivs i ett föränderligt klimat. Du tycker om att samarbeta i team för att hitta lösningar men har heller inga problem med att fatta egna beslut. Du ska tillsammans med dina kollegor vilja föra verksamheten framåt och vara en del av dess utveckling.

Anställningen är på heltid med omgående start fram till och med 31 januari.

Stämmer detta in på dig? Då kommer du trivas perfekt på LibaBröd. Tillsättning sker så snart vi har hittat rätt kandidat!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Göteborg