Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kvalitetsadministratör / Junior administratör med tekniskt intresse

Kvalitetsadministratör / Junior administratör med tekniskt intresse

Bravura · Landskrona · Ansök senast 4 apr.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du noggrann och trivs med koordinerande arbetsuppgifter? Har du tekniskt intresse? Vi söker en kvalitetsadministratör inom produktion till ett stort, internationellt och framgångsrikt företag i Landskrona.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 12 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget.

Om företagetFöretaget ingår i en internationell koncern och har en ledande position som leverantör inom transportindustrin. På svenska huvudkontoret i Landskrona finns en produktionsanläggning samt försäljning och service för den nordiska och baltiska marknaden. Mer information om företaget ges vid eventuell intervju.

ArbetsuppgifterI rollen som Kvalitetsadministratör ingår du i ett administrativt team som hanterar avvikelser i produktionen. Du medverkar i utredningsarbetet, vilket innebär hantering av produktionsreklamationer, avvikelsehantering och kvalitetshöjande utredningar. Du arbetar också med kvalitetssupport för produktionsrelaterade ärenden genom att säkerställa strukturerad och effektiv hantering av interna avvikelser i produktionen.

Formella krav
  • Erfarenhet av ett administrativt yrke inom producerande verksamhet
  • Erfarenhet inom kvalitetsadministration, kvalitetsmetoder eller kvalitetsverktyg (starkt meriterande!)
  • God datorvana och erfarenhet av affärssystem, M3 är meriterande
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Som person är du kvalitetsmedveten, noggrann och strukturerad. Det är viktigt att du trivs med att ha många kontaktytor och att vara spindeln i nätet då du kommer vara koordinerande i många kvalitetshöjande aktiviteter.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Landskrona
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Kvalitetsadministratör, produktionsadministartör, produktion, kvalitet, administratör, Six sigma, Ishikawa diagram, FMEA, 8D, PDCA, 5S, QRQC, FTA, heltid, Landskrona

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bravura

Placering

Landskrona

Dela jobbannonsen

Anmäl annons