Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kvalité- och miljöansvarig till Samhall

Samhall · Stockholm · Ansök senast 15 sep. (29 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Samhall söker en Kvalité- och miljöansvarig, Stockholm

Till ett omväxlande och stimulerande arbete söker vi en kvalité- och miljöansvarig. Samhalls uppdrag är att skapa utvecklande jobb för personer med funktionsvariationer och ge dem en given plats på den ordinarie arbetsmarknaden. Samhall arbetar dagligen med att bryta utanförskapet, stärka självkänslan hos sina medarbetare och bidra till en ökad mångfald i arbetslivet. Som ett viktigt led i att stärka det systematiska kvalité- och miljöarbetet söker vi nu dig som kan bidra med din expertis på området.

Ditt anställningserbjudande

Samhall söker nu en kvalité- och miljöansvarig och i denna roll får du möjligheten att arbeta på Sveriges viktigaste företag där du gör skillnad för många. Du erbjuds möjligheten att jobba både strategiskt och operativt med miljö- och kvalitetsfrågor brett över Samhalls olika verksamhetsområden. I din roll arbetar du tvärfunktionellt mot många olika intressenter, och är ett stöd i kontakt med kunder och olika myndigheter. Här får du möjlighet att till stor del forma din vardag och påverka avdelningens arbete för framtiden.
Du erbjuds fina förmåner såsom 6 veckors semester, arbetstidsförkortning och förtroendetid.

Vill du ställa frågor till facklig representant är du välkommen att kontakta: Siwert Ahlm (Unionen) 070-546 87 17, Asim Zilic (SACO) 070-359 45 15 alternativt Pontus Dilén (Ledarna) 070-621 72 24

Dina arbetsuppgifter
  • Ansvarig för externt certifieringsarbete och auktorisation inom Kvalitet och Miljö (ISO 9001 och 14001, Svanen, T-märkning).
  • Leda och utveckla Samhalls nätverk av miljö- och kvalitetsprojektledare
  • Arbeta med att kontinuerligt utveckla och förbättra Samhalls kvalitets- och miljöarbete, exempelvis genom att upprätta processer och rutiner inom miljö och kvalitet eller genom att delta i projekt.
  • Stötta verksamheten i olika miljö- och tillståndsfrågor.
  • Övergripande planera, samordna och följa upp Samhalls interna revisioner.
  • Samordna och stötta organisationen i att applicera miljö- och kvalitetsfrågor i den dagliga verksamheten.
  • Hålla interna utbildningar inom miljö- och kvalitet & Samhalls ledningssystem.
Värt att veta

Du rapporterar till Hållbarhetschefen och ingår i ett team med tre andra kollegor där du jobbar tvärfunktionellt och kommunicerar samt samarbetar med stora delar av verksamheten. Resor i tjänsten förekommer.

Våra förväntningar

Du har högskoleutbildning med naturvetenskaplig eller teknisk inriktning eller motsvarande och några års erfarenhet arbeta med kvalitets- och miljöledningssystem, interna och externa revisioner samt operativt miljöarbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av att driva och leda utvecklingsprojekt samt erfarenhet från större organisationer.
Som person delar du Samhalls grundläggande värderingar: pålitlig, uppmärksam och engagerad. Du är systematisk, resultatorienterad, uthållig och har en mycket stor förmåga att arbeta självständigt mot uppsatta mål. För att lyckas i rollen har du en kommunikativ förmåga och är bra på att nå ut med ditt budskap. Vidare är du positiv och flexibelt inställd till förändringar och ser det som en möjlighet till utveckling, både som individ och medarbetare.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Samhall

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Dana Jennerström

0721-81 27 44

Dela jobbannonsen