Kvalificerad skadetekniker/karosstekniker

Börjessons · Ronneby

·

Ansök senast 19 nov. (21 dagar kvar)

Vi söker en kvalificerad skadetekniker/karosstekniker

Börjessons nya och moderna skadeverkstad i Ronneby invigdes våren 2020 och hela servicemarknadens miljö är idag i ljusa och fräscha lokaler. Toppmodernt alltså.

Börjessons i Ronneby har full auktorisering för att ta hand om bilar för Volkswagen, Skoda, SEAT, Volkswagen Transportbilar. Vi söker ständigt nya utmaningar och siktar högt. Vilket gör att vi på Börjessons Bil jobbar med roliga uppdrag och spännande utmaningar. Vi ser med glädje fram emot att inkludera en ny kollega till vårt starka team i Ronneby.

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av att utföra fackmannamässiga skadereparationer, felsökning på Volkswagen/SEAT/Skoda personbilar samt Volkswagen Transportbilar. Vi är certifierad skadespecialist vilket innebär att vi alla arbetar på ett spårbart sätt i enlighet med tillverkarens anvisningar.

Rollen innebär mycket kundkontakt varför det är viktigt att du uppträder positivt och förtroendefullt, samt hanterar våra kunders egendom på ett varsamt och betryggande sätt. Du hanterar arbetsorders enligt standards och rutiner. Du deltar i garantihantering och utveckling av bolagets kvalitets- och miljöarbete.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas och trivas är du strukturerad, noggrann och tar ansvar för din uppgift på ett effektivt sätt. Du är positiv och har lätt för att söka lösningar och agerar utifrån gruppens och organisationens bästa.

Du har ett genuint intresse för kunden och en naturlig fallenhet för att kommunicera på ett positivt och professionellt sätt. Du är serviceinriktad och har kundens behov i fokus.

Du deltar i att utveckla och förbättra processerna inom företaget. Vi erbjuder dig det senaste inom biltekniken och det finns goda utvecklingsmöjligheter för dig som vill utvecklas tillsammans med oss för att möta den nya tekniken.

Din bakgrund

Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning eller motsvarande med inriktning skadereparation/karosseriteknik. Dokumenterad erfarenhet av liknande tjänst inom Volkswagen koncernen är meriterande. Krav är goda datakunskaper och B-körkort. Tidigare erfarenhet av våra system är ett plus.

Ansökan

Om du vill bli del i vår gemenskap och bidra till verksamhetens fortsatta utveckling är du välkommen att ansöka. Ansök via vår karriärsida: https://borjessonkoncernen.teamtailor.com.

Vid frågor angående tjänsten kontakta rekryterande chef Tomas Olsson, tomas.olsson@borjessonsbil.se

Sista ansökningsdatum är 2020-11-19. Intervjuer sker löpande varför tjänsten kan tillsättas tidigare.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Börjessons

Placering

Ronneby