Kvalificerad redovisningsekonom

LERUM ENERGI AKTIEBOLAG · Lerum

·

Ansök senast 16 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Som kvalificerad redovisningsekonom kommer du att arbeta nära ekonomichefen i alla ekonomifrågor på Lerum Energi men med huvudinriktning på redovisning och i att utveckla processer och stödsystem för verksamheten.ARBETSUPPGIFTER

Redovisning, bokslut, avstämningar, skattedeklarationer och annat löpande arbete som ingår i ekonomifunktionen.

  • Upprättande av månads-, tertial- och årsbokslut.
  • Moms och skattedeklaration.
  • Följa upp och analysera vår verksamhet i våra olika processer för att tillsammans med oss utveckla bästa rutiner och flöden.
  • Även reskontrahantering, betalningar samt andra rutinarbeten kan förekomma i tjänsten då vi arbetar tillsammans och stöttar i vardagen vid behov där det behövs.

UTBILDNING/ERFARENHET

Civilekonom eller eftergymnasial utbildning inom ekonomi med minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter från ett medelstort till större företag. Då vi jobbar i en koncern vill vi gärna att du har erfarenhet av K3 regelverket och är van vid att hantera komplexa redovisningsfrågor och utredningar. Erfarenhet av affärssystemet Visma Business är meriterande likaså goda kunskaper i Excel.

Som person är du ansvarsfull och prestigelös samt har en god problemlösningsförmåga. Du känner dig trygg i din roll som redovisningsekonom och levererar alltid med kvalitet enligt tidplan. Du samarbetar gärna i team likväl som det är en självklarhet för dig att kunna bedriva självständigt arbete.

Hos oss väntar en trevlig och flexibel arbetsplats med god gemenskap i nyrenoverade lokaler. Vi arbetar som ett lag och stöttar varandra och bidrar gemensamt till att utveckla vår verksamhet.

Hoppas vi fångat ditt intresse!

Har du frågor - tveka inte att ringa oss

Thomas Jansson, ekonomichef 0302- 558 75

Ulrika Angervall, HR 0302- 558 50

Välkommen med din ansökan till att jobba med oss på Lerum Energi!

Skicka din ansökan så snart som möjligt då urval kommer att ske fortlöpande. Sista ansökningsdag är 2020-10-16.

Skicka till: ulrika.angervall@lerum.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

LERUM ENERGI AKTIEBOLAG

Placering

Lerum

Kontaktperson

Lerum Energi AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Redovisningsekonom i din ansökan