Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kvalificerad juristsekreterare

Gillis Edman · Göteborg · Ansök senast 24 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

Gillis Edman Begravning och Familjejuridik växer och söker nu en kvalificerad juristsekreterare till sitt team i Göteborg. Hos oss kommer du i huvudsak att arbeta med ärenden inom den löpande förvaltningen. Det innebär exempelvis kundkontakt, att skicka bokningar och bekräftelser till kunder, kalla till förrättningar, upprätta relevanta dokument, registrera bouppteckningar och hålla kontakt med banker i olika ärenden. Du ges även möjlighet att arbeta med juridiska uppgifter såsom enklare bouppteckningar.

Du förväntas hantera alla ärenden professionellt och etiskt korrekt med kunden i fokus. Du kommer att vara del av ett team med fem jurister och en administratör/boutredare. Du kommer utgå från Göteborg.

Vem är du?

Vi söker dig som har relevant utbildning inom administrativ juridik eller längre erfarenhet av att arbeta med administration, gärna inom juridik, bank eller närliggande områden.

Du har lätt för att ha flera parallella arbetsströmmar i gång samtidigt och är noggrann när du utför dina arbetsuppgifter. Som person är du ödmjuk och har lätt för att möta människor, speciellt i svåra situationer. Du bör ha en fallenhet för att skapa, bibehålla och utveckla goda klientrelationer. Vi ser vidare att du är en lagspelare med god förmåga att samarbeta löpande med både klienter och kollegor och som trivs på en trygg och stabil arbetsplats.

Det är viktigt att du är kommunikativ och uttrycker dig väl i både tal och skrift på svenska. Behärskar du dessutom något ytterligare språk så är det en fördel. Du känner dig självklart bekväm i att arbeta i vanliga datasystem samt i Officepaketet. God kunskap inom ekonomi är också en fördel.

Du erbjuds

Hos Gillis Edman kommer du vara en del av ett företag med modern kultur och värderingar i framkant inom ekonomisk familjerätt. Här råder en familjär och prestigelös kultur, det är högt i tak och alla hjälps åt. Här blir du en del av ett kompetent och positivt gäng där du får chans att vara med att påverka bolaget framåt.

För oss är det viktigt att vara en modern arbetsgivare och vi ser det som en självklarhet med möjlighet till flexibel arbetstid och en bra balans mellan jobb och fritid. Här erbjuds du en utvecklande och stimulerande tjänst med en fast lön och bra anställningsvillkor. Förutom bra villkor, friskvårdsbidrag och utvecklande arbetsuppgifter så utlovas kollegor som du kommer ha kul tillsammans med.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde så snart som möjligt. Vi tillämpar provanställning. Du ges stor möjlighet att själv vara med och påverka tjänstens omfattning där möjlighet att arbeta deltid finns.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Gillis Edman med Unsquare Consulting & Recruitment. Vi intervjuar löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Hampus Olsson på hampus.olsson@unsquarelaw.com eller på tel. 073 505 98 24.

Varmt välkommen med din ansökan!

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Gillis Edman

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Unsquare AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons