Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kursledare/Cirkelledare, kul extrajobb

Studieförbundet Vuxenskolan Kungsbacka · Kungsbacka · Ansök senast 15 juni (13 dagar kvar)

Extrajobb, Visstidsanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Kursledare i din ansökan

Om tjänsten "Kursledare"

Du ska hålla kurs hos Studieförbundet Vuxenskolan i något ämne som DU brinner för och vill lära ut till andra. Det kan vara en endagskurs, helgkurs eller en kurs på flera tillfällen. Du planerar kursens innehåll och omfång i samråd med verksamhetsutvecklaren hos oss på Studieförbundet Vuxenskolan.

OBS! Du har en idé på ett ämne du vill hålla kurs i. Skriv i din ansökan vilket ämne/vilka ämnen du har kunskap i och om du har hållit kurs i det tidigare.

Kursen kan vara på dagtid eller kvällstid eller som en helgkurs. Uppge gärna vad som passar dig.

Om dig som kursledare

Du är en entusiasmerande person som har ett ämne du är duktig på, som du också vill förmedla till andra. Du tycker om och är bra på att hantera människor. Du är sugen på ett roligt och stimulerande extrajobb. Det är meriterande om du har hållit kurs eller lärt ut tidigare men inget krav.

Vi ser gärna att du bor i Kungsbacka kommun. Du är självgående och kan planera din kurs på egen hand men med stöd av verksamhetsutvecklaren. Vi lägger stor vikt vid att du har stort engagemang i det ämne du håller kurs i.

Plats för kursen

Beroende av vad det är för kurs som du ska hålla så väljer vi lokal. Vi har egna lokaler i Kungsbacka som de flesta kurser är i. Vi har även en Dansstudio. Vi har gärna kurser i andra delar av kommunen och då hyr vi in oss i lämplig lokal.

Om oss

Studieförbundet Vuxenskolan (SV) är ett av Sveriges största studieförbund. Vi erbjuder en bred verksamhet med studiecirklar, kurser och kulturarrangemang, och vi samarbetar med en mängd organisationer och föreningar. SV är mångfaldens studieförbund, som vill ge alla människor möjlighet att växa. Som studieförbund arbetar vi med folkbildning som är vårt uppdrag från regeringen. Mer information om vad folkbildning är kan du läsa på https://www.sv.se/om-sv/vad-ar-folkbildning/

Studieförbundet Vuxenskolan Halland är en av Europas och Sveriges bästa arbetsplatser, utnämnd av Great Place to Work.


Vi behandlar ansökningar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Studieförbundet Vuxenskolan Kungsbacka

Placering

Kungsbacka

Kontaktperson

Studieförbundet Vuxenskolan Halland

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Kursledare i din ansökan

Dela jobbannonsen