Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kursledare i textilt hantverk - sömnad/sticka/virka mm VÅREN 2023

Kursledare i textilt hantverk - sömnad/sticka/virka mm VÅREN 2023

Studieförbundet Vuxenskolan Halland · Varberg · Ansök senast 30 nov.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om tjänsten "Kursledare i textilt hantverk - sömnad/sticka/virka mm"

Du ska hålla kurs hos Studieförbundet Vuxenskolan (SV) inom textilt hantverk. Kan vara kurs i sömnad, mönsterkonstruktion, hantera symaskin, tova ull, sticka eller virka.

Vilket ämne du håller kurs i styrs av din kunskap och att det är ett ämne som du brinner för och vill lära ut till andra. Är du kunnig inom flera områden kan det var aktuellt att du håller flera kurser. Detta är ett kul extrajobb som du har vid sidan om annan sysselsättning.

Kursen kan vara en helgkurs eller en kurs på flera tillfällen kvällstid. Du planerar kursens innehåll och omfång i samråd med verksamhetsutvecklaren hos oss på Studieförbundet Vuxenskolan.

Om dig som kursledare

Du är en entusiasmerande person som har god kunskap i det textila hantverk du vill hålla kurs i. Du vill förmedla din kunskap till andra. Du tycker om och är bra på att hantera människor. Du är sugen på ett roligt och stimulerande extrajobb. Det är meriterande om du har hållit kurs eller lärt ut tidigare men inget krav.

Vi ser gärna att du bor i Varbergs kommun, speciellt om det är aktuellt med kvällskurs. Du är självgående och kan planera din kurs på egen hand men med stöd av verksamhetsutvecklaren. Vi lägger stor vikt vid att du har stort engagemang i det ämne du håller kurs i.

Om oss

Studieförbundet Vuxenskolan (SV) är ett av Sveriges största studieförbund. Vi arbetar med folkbildning och erbjuder en bred verksamhet med studiecirklar, kurser och kulturarrangemang, och vi samarbetar med en mängd organisationer och föreningar. SV är mångfaldens studieförbund, som vill ge alla människor möjlighet att växa. Som studieförbund arbetar vi med folkbildning som är vårt uppdrag från regeringen. Mer information om vad folkbildning är kan du läsa på https://www.sv.se/om-sv/vad-ar-folkbildning/

Studieförbundet Vuxenskolan Halland är en av Europas och Sveriges bästa arbetsplatser, utnämnd av Great Place to Work.

Vi behandlar ansökningar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Studieförbundet Vuxenskolan Halland

Placering

Varberg

Kontaktperson

Studieförbundet Vuxenskolan Halland

Dela jobbannonsen

Anmäl annons