Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kursledare i sömnad hösten 2022

Studieförbundet Vuxenskolan Halland · Halmstad · Ansök senast 30 okt.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om tjänsten "Kursledare"

Du ska hålla kurs hos Studieförbundet Vuxenskolan i sömnad med symaskin. Kursen startar den 6/10 (18-20.15) och pågår sex torsdagar på raken. Du planerar kursens innehåll själv men målet är att deltagarna efter kursen ska känna sig bekväma att sy för hemmabruk på sina medhavda maskiner.

Om dig som kursledare

Du är en entusiasmerande person som har ett ämne du är duktig på, som du också vill förmedla till andra. Du tycker om och är bra på att hantera människor. Du är sugen på ett roligt och stimulerande extrajobb. Det är meriterande om du har hållit kurs eller lärt ut tidigare men inget krav.

Vi ser gärna att du bor i Halmstad kommun. Du är självgående och kan planera din kurs på egen hand men med stöd av verksamhetsutvecklaren. Vi lägger stor vikt vid att du har stort engagemang i det ämne du håller kurs i.

Om oss

Studieförbundet Vuxenskolan (SV) är ett av Sveriges största studieförbund. Vi erbjuder en bred verksamhet med studiecirklar, kurser och kulturarrangemang, och vi samarbetar med en mängd organisationer och föreningar. SV är mångfaldens studieförbund, som vill ge alla människor möjlighet att växa. Som studieförbund arbetar vi med folkbildning som är vårt uppdrag från regeringen. Mer information om vad folkbildning är kan du läsa på https://www.sv.se/om-sv/vad-ar-folkbildning/

Studieförbundet Vuxenskolan Halland är en av Europas och Sveriges bästa arbetsplatser, utnämnd av Great Place to Work.


Vi behandlar ansökningar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Studieförbundet Vuxenskolan Halland

Placering

Halmstad

Kontaktperson

Studieförbundet Vuxenskolan Halland

Dela jobbannonsen

Anmäl annons